MatHemmat! (rabattkod hos MatHem)

30 september, 2018

Betalt samarbete med MatHem

I fredags när jag kom hem från Stockholm så var det såååå skönt att redan ha MatHemmat inför helgen!
Passade på att köpa lite bra-att-ha varor!

När jag var i LA så hittade man bra buljong i var och varannan affär men här i Sverige är det riktigt svårt att få tag i bra buljong! Bra buljong är ju så himla bra för oss då det innehåller gelatin (kokat kollagen ) – dvs bra för allt från bättre sömn, mindre stress, minskat sug till bättre magflora, mindre värk, vackrare hy, hår och naglar etc!

Jag hittade den HÄR buljongen på MatHem – tips!
Inte alla har ju tid eller lust att koka egen buljong.

Jag älskar Superfruits Cacao! Så mycket godare än många andra bittra kakaoer!
Green Choise jordnötssmör är också en favorit! Jag tänkte göra lite snickersrutor i eftermiddag. Recept HÄR

Hittade den här nutella-kopian! Går ju så klart att göra egen sockerfri hasselnötskräm (jag har recept här i bloggen) men den här tycker jag höll måttet när det kommer till ingredienser! Får se vad barnen ger det för betyg =)

Herbes de Provence som jag använder i det HÄR receptet!

Den här curryspastan ska jag ha till kvällens recept Chicken Tikka Masala (recept kommer!) MUMMA!

Nu har jag en rabattkod till er hos MatHem!
Koden 56KILO ger alla kunder 100 kr rabatt vid köp över 800 :- giltig till 15/10!

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


2 kommentarer

Chicken Tikka Masala - 56kilo.se - Inspiration, Livsstil & LCHF Recept 2 oktober, 2018 - 10:08

[…] tipsade ju er om den här kryddan i DETTA inlägget och igår var det dags att prova den! Det går bra med annan garam masala krydda också, […]

Svara
Annette Nord 1 oktober, 2018 - 17:52

Hej! Först vill jag börja med att tacka för inspirerande blogg, både kläder, god mat och inredning. 🙂 Sen undrar jag, vad är det för skillnad mellan raw kakao och ”vanlig kakao” den där ögonkakao eller vad den nu heter?
Ha de gott!! och fortsätt i samma inspirerande stil!
Kram kram!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.