Mandel- och Chokladbräck

10 oktober, 2018

Hej hej!

Här kommer ett enkelt och gott recept, det är ju lillörda’! 😁

Så gott med en liten bit till kaffet.

Skriv ut

Mandel- och Chokladbräck

  • Författare: Åse

Scale

Ingredienser

1 dl flytande kokosolja
Drygt ½ dl mandelsmör
3 msk kokosflingor
1 msk kakao
2 tsk sockerfri sötning


Instruktioner

Blanda ihop allt. Lägg ett bakpapper i en form
och häll smeten på papperet. Frys sedan in i
cirka 30 minuter.
Sprinkla lite havssalt ovanpå och bryt sedan
i bitar. Servera genast och förvara resten i en
tätsluten burk i frysen.


Notering

Du kan också prova att utesluta kakaon så blir det
en lite annorlunda mandelbräck – supergott!

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.