Magnet i rumpan och besöksrekord

9 maj, 2011

Skrevs i går 9 maj men somnade ifrån publiceringen 😉

Uj Uj vilken dag! Det har känts som min rumpa haft en magnet inbyggd som dragits till soffan stup i kvarten! Till slut kom jag ingen vart utan bestämde mig för att avlöna äldsta dotra så hon tog tvätten 😉 Det märks att man inte blir yngre! Haha!

Nu har vi grillat och ätit på uteplatsen, sjungit skönsång för maken som fyller 37 år idag. Barnen hade slagit in teckningar i presentpapper och 4 åriga dottern Juni tog täten i ”Vi gratulerar”, hon ÄLSKAR att sjunga födelsedagssånger!

Alice  i nya kläder från Maxomorra som jag köpte på Mammablogg galan


Entrecote, kebabspett, sommarvitkålssallad och fetaostcreme…. OCH lite rosé 😉
I sommarvitkålssalladen som kommer från min väninna Lena är det: Färsk strimlad vitkål, tomat och gurka, vit balsamvinäger, olivolja, salladslök, salt och peppar. Det ska vara rikligt med balsamvinäger i!
Fetaostcremen har jag använt mig av fetaost, creme fraiche och flingsalt och bara blandat. MUMMA!! Fräscht och gott!Jag och mina tre yngsta, Noel, Alice och Juni.

Jag måste än en gång säga tack för alla fina kommentarer de senaste dagarna, jag kan inte svara er alla, men ni ska veta att jag läst alla kommentarer och sugit åt mig och glädjts!! Underbara Ni!!!
56kilo.se slog besöksrekord i går så det skvätte om det!!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


8 kommentarer

CamillaP 10 maj, 2011 - 21:22

Sååå kul att få se ditt resultat!!! Vad skönt att födelsedagen slutade bra!!! Ser härligt och mumsigt ut som vanligt!!! Länkade till din blogg på FB (hoppas det är OK) för den är ju bara SÅÅÅ bra!
Kram

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 23:26

Jaaaa spännish!! =)) Klart det är! Kramis

Svara
jessica 10 maj, 2011 - 14:00

MUMS vad smarrigt:)
Hoppas maken fick en härlig födelsedag♥

KRAM

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 23:32

tack hjärtat! Det fick han =)

Svara
sandra 10 maj, 2011 - 13:07

Hej! Ville bara tacka för en fin blogg! Hittade denna igår och har redan fastnat. Gick igenom sida efter sida här på din blogg och det slutade med att jag inte somnade förens vid ett tiden på natten haha! 🙂 Hoppas du inte misstycker att jag länkade till dig genom min blogg, du är en inspirationskälla! Kram sandra

Svara
Åse 10 maj, 2011 - 23:32

Haha vad härligt att höra!! Du är varmt välkommen hit!! Klart du får länka! KRAM

Svara
ÅsaS 10 maj, 2011 - 09:48

Härliga bilder på en underbar mamma! Det ser ut som om du varit saknad. Kan det stämma?

Vitkålssalladen ska testas endera dagen. Brukar göra en variant med vitkål, morötter, paprika, purjo och vinäger+olja. Men det känns mer ”vinter”, men nu är det ju rena sommaren – redan…

Kram och ha det fortsatt gott!
ÅsaS

Svara
jennyh 10 maj, 2011 - 09:35

Grattis till Daniel som fyllde 37 år igår!
Grillat ser så gott ut på bilder, mums. Den sommarvitkålssalladen måste jag göra, kanske kan bli redan ikväll 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.