En lyckad resa!

av Åse

Som ni har förstått så har det varit en underbar hälsoresa!
Vi upplevde att de flesta var väldigt nöjda. Upplägget var ju viktminskning och därför åt vi tillsammans på hotellet varenda dag. (Periodisk fasta upplägg 14:10 som passar kvinnor väldigt bra!)
Två mål. Ett klockan 10 och ett klockan 19. De som ville ha lunch fick äta det var de ville. (ingick ej) Det var morgonpromenad, pilates, mjuka rörelser (för de med värk), gummibandsträning och vattengymnastik och alla fick själva välja vad de ville vara med på! Mycket tid för avkoppling.
Många lever stressade liv där hemma och hälsa är inte bara träning utan även möjlighet till egentid och avkoppling.
Jag och Anna hade tillsammans 5 föreläsningar och 1 frågestund där vi i princip hade en föreläsning tillsammans med gruppen. Tro mig, det var en tårfylld föreläsning. Såååå många som mådde så bra där nere och som hade fått många insikter och ”nycklar” för att få ett bättre liv!
Anna som ju är kunskapen personifierad, och som har ett så logisk och sunt sätt att förklara och tänka skapade många AHA upplevelser. Hur stress och fel kost kan skapa så oerhört stora obalanser i kroppen!
De flesta hade ätit LCHF i flera år men fick inte till viktminskningen och de flesta kom hem smalare och mycket gladare! Det är väl ett gott betyg på en viktminskningsresa! Många stortrivdes med fastan och var så förvånade över hur matnonchalanta de blev!
Vi fick in tips på förbättringar och de tar vi med oss till nästa gång! Jag och Anna kommer också arbeta med föreläsningarna lite, jag t.e.x vill ha in mer praktik eftersom det är min starka sida, Anna är duktig på teori! Min starka sida är inspiration och praktik. Men vi trivs sååååå bra ihop och kompletterar varandra väl känner vi!
En läsare här, som mitt hjärta ömmar extra för är en liten söt, smal tjej lika gammal som jag. (Du vet vem du är ♥) Hon kom hem ytterligare 3 kilo lättare och värkfri! Stress kan nämligen skapa värk (Annas gnisselzon måste ni lyssna på om ni kan!!). Hon mailade mig i går och berättade att hennes man hade varit helt salig, han hade fått hem en ny fru! Nu var hon så motiverad att få ihop livspusslet med kost, träning och att ta hand om sig själv. Jag håller alla tummar!
Vi har planer för nya resor till Sitges! En i vår och en i höst! Det finns snart datum och pris för vårresan!
I vår: Njutningsresa (Lyx och flärd med LCHF) – Jag och Anna Hallén
Höst: Repris på resan som var. Jag och Anna Hallén
Ni hakar väl på!!!!? Anmäl ert intresse redan nu (begränsade platser) så missar ni inget! (Bara en intresseanmälan, inget bokat!) Maila Gunilla på gunilla  @  travelgallery.se (ta bort mellanrummen runt @-tecknet)
2013-09-24 13.32.52
2013-09-29 11.28.48
2013-09-29 11.29.09
2013-09-29 15.33.28
2013-09-29 19.11.26
20130926_160504
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Linda 8 oktober, 2013 - 18:36

Hej! Jag ser det du svarat på frågan om ”Lyx och flärd med LCHF” men undrar en sak till, är det alltså inga föreläsningar och träning på den resan? Så om man vill bli värkfri (som den där tjejen du beskrev) får man vänta till nästa höst? :,( Vänligen, Linda

Svara
Åse 8 oktober, 2013 - 18:39

Hej! Jag misstänker att Anna kommer köra gnisselzonen för den är grym! Men vi kommer ju att MÅ bra och äta LCHF och det ger oerhörda hälsofördelar på kort tid.

Svara
Lena Karlstam 4 oktober, 2013 - 19:33

Hej!
Vad kostade den resan som ni var iväg på nu?
Hälsningar
Lena

Svara
Laurel 4 oktober, 2013 - 15:33

Hej!
Resan låter helt underbar! Jag vill gärna åka med vid tillfälle. Men, vad innebär resan ”Lyx och flärd med LCHF”? Jag förstår att ni inte har något färdigt program men om du kan så berätta lite kort om den så att jag vet om det är något för mig eller inte. Det skulle vara toppen!

Svara
Åse 4 oktober, 2013 - 15:52

Njutningsresa! Vinprovning/vingård, god mat, tjejsnack och bara ha set riktigt bra! Vi kommer bo uppe i bergen på ett helt underbart ställe med mycket ”hemma-hos” känsla

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.