Luncher på vift!

7 september, 2012

God kväll raringar!
Min dag startade med denna god frukosten! Kesoplättar med parmesan på och bacon och osockrad lingonsylt. Så GOTT!!!


Oj oj vilken vecka!! men i dag är första dagen jag börjar känna att jag hittat tillbaka till mig själv! Måste vara dosen med positiv energi jag fick igår.
Jag tog tåget ner till Malmö och mötte upp en sprudlande glad Annika Rogneby och hennes lilla Juli, jag hade bokat bord på La Roche men vi bestämde oss för att sitta ute för det var ju sooooooool!!
Plocketallrik beställdes in, hon är lika galen i det som jag! Och så ett gott vin till det, jag tog ju tåget! Vi tänkte nämligen fira in våra fotograferingar för våra böcker som startar med Annika nästa vecka! Hennes bok kommer redan i november medan min bok kommer efter årsskiftet. Det är Annikas svåger Mikael som fotograferar våra recept. Han har även fotograferat en mängd andra LCHF böcker som Optimal släppt. Mycket duktig! Så god mat, vin och ett glas bubbel i solen – klart som sjuttsingen jag fick energi! Dock slocknade jag som ett ljus i soffan kl 19!! Heeeeeeeelt färdig var jag! Sedan vaknade jag till vid 21 och gick och lade mig. Sedan sov jag till 7!

Gottegott!

Min lunchdejt! En vacker blondin 🙂

En liten Juli med massor av energi 😉 Min väska med alla pryttlar var poppis!

<3
I dag var Alice ledig från förskolan så vi myste i förmiddags, badade bubbelpool och sedan tog vi bussen ner till stan där vi mötte upp Anne för lunch på Olssons Skafferi. Vi planerade maten och fotograferingen inför nästa nummer som vi plåtar nästa torsdag. Kuligt! Alice satt och spelade på min Ipad, som dessvärre senare föll i backen med sprucket glas som påföljd! Ghaaaaaaa!! Kul kostnad att laga den..

Vitlöksmarinerad rostbiff med rotfrukter, så gott!


 Rara Anne! Alltid lika givande att träffas!
På vägen hem fyndade jag en Le Creuset gryta + två Le Creusetformar! Formarna var halva priset och grytan var nersänkt 700:-!
Ny Zyliss kniv till barnen!
Nu är det dags att ta sig an maten! Blir biffar i gorgonzolasås till oss vuxna. Hoppas ni alla får en skön fredag!! xoxo

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

3 kommentarer

Anna E 7 september, 2012 - 21:40

Jag brukar göra en kombo av dina kesoplättar + zucchiniplättar: alltså kesoplättarna med riven ost och zucchini. Ätes tex gärna som på bilden med bacon o lingon då de liknar raggmunkar 🙂 Mmm!
Tack för en grym sida!

Svara
Ulrika F 7 september, 2012 - 19:22

Bästa stället La Rochee!!

Svara
Malin Henriksson 7 september, 2012 - 18:35

Vilken mysig gårdag och vilken härligt mysig fredag :)) njut ordentligt och må så gott Åse!
Kram 🙂 / Malin

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.