3,2K
Mats smakar på Speculoos, som kommer från Belgien och som jag smakade första gången där! Sååå god men det är ju godis 😉
Efter brunchen gav vi oss ut i vimlet, tog tunnelbanan till Knightbridge och hamnade till slut på Harrods där vi inte kom ifrån på 3 timmar. Jisses vilket ställe alltså. I Foodhallarna gick vi omkring länge och bara inspirerades av allt gott. Beef Wellington måste jag hitta på ett lågkolhydratrecept till!
Beluga för jättemycketpengar! Gaaalet!
The Memorial för Prinsessan Diana och hennes Dodi Al Fayed (fd Harrodsägarens son)
På kvällen hade vi bokat på helt underbara Quaglino’s! – Ett av Mats favoritställen. Och vi blev inte besvikna!
1929 slog Quaglino’s upp dörrarna och årens vingslag känns verkligen där!
Grym mat! Jag tog tonfisk till förrätt och 300 g oxfilé (!!!) till huvudrätt. Jag fick dela den med Daniel haha!
Efter Quaglino’s begav vi oss till The Royal Vauxhall Tavern där Magnus skulle uppträda på 5-årsjubileumet av Eurofest.
Vilken grej!
Magnus förbereder sig.
Allt var slutsålt och lokalen helt fullsatt av schlagertokiga britter som alla skrålade i kapp till Möt mig i gamla stan!
GRYMT att uppleva!
Vad vi hittade på i går får jag ta i nytt inlägg, nu ska vi jäkta iväg här!
KRAMAR!
Hej från oss!
Nu sitter jag i lobbyn här på Bloomsbury och vi ska checka ut strax.
Flyget mot Köpenhamn går vid 20.30 i kväll så vi har hela dagen på oss. Vi tar något att äta strax på Pret A Manger sen ser vi vad vi hittar på!
Vi har inte haft frukost på hotellet utan prioriterat att ta sovmorgon, jobbat undan och sedan bege oss ut för att hitta något att äta. I fredags intog vi brunchen på Le Pain Quotidien i Covent Garden. My fav! Fast bäst var den i Paris tycker jag.
Mats smakar på Speculoos, som kommer från Belgien och som jag smakade första gången där! Sååå god men det är ju godis 😉
Efter brunchen gav vi oss ut i vimlet, tog tunnelbanan till Knightbridge och hamnade till slut på Harrods där vi inte kom ifrån på 3 timmar. Jisses vilket ställe alltså. I Foodhallarna gick vi omkring länge och bara inspirerades av allt gott. Beef Wellington måste jag hitta på ett lågkolhydratrecept till!
Beluga för jättemycketpengar! Gaaalet!
The Memorial för Prinsessan Diana och hennes Dodi Al Fayed (fd Harrodsägarens son)
På kvällen hade vi bokat på helt underbara Quaglino’s! – Ett av Mats favoritställen. Och vi blev inte besvikna!
1929 slog Quaglino’s upp dörrarna och årens vingslag känns verkligen där!
Grym mat! Jag tog tonfisk till förrätt och 300 g oxfilé (!!!) till huvudrätt. Jag fick dela den med Daniel haha!
Efter Quaglino’s begav vi oss till The Royal Vauxhall Tavern där Magnus skulle uppträda på 5-årsjubileumet av Eurofest.
Vilken grej!
Magnus förbereder sig.
Allt var slutsålt och lokalen helt fullsatt av schlagertokiga britter som alla skrålade i kapp till Möt mig i gamla stan!
GRYMT att uppleva!
Vad vi hittade på i går får jag ta i nytt inlägg, nu ska vi jäkta iväg här!
KRAMAR!
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
7 kommentarer
Speculos för mig är typ ”fingerkex” som vi äter i Frankrike. Barnen älskar dem!
[…] Fler inlägg från vår Londonresa hittar ni HÄR och HÄR […]
Har bokat London med make och son i slutet av april! Lääängtar! Uppskattar såå mycket hur du alltid bjuder på så mycket bilder från dina resor!! Kram😃
Tack Jeanette! Roligt att du uppskattar! Hoppas ni får det fantastiskt! Kika i senaste inlägget, massor av restaurangips! KRAM!
Quaglino’s är jättebra, lär ha varit ett av prinsessan Dianas favoritrestauranger.
Låter underbart! Och så ressugen jag blev nu!!
Ser ut som en underbar helg. Underbara bilder. Längesen jag var i London o nu blir jag sugen 😊