Ljuvligt goda ostbröd (lowcarb) i Airfryern!

av Åse
Innehåller reklam genom annonslänkar till NordicNest

Hej på er!

Dagen har hittills bjudit på en lång skön timslång promenad över stock och sten med lille molntussen.
Han var dock allt annat än vit när vi kom hem 😅

Kaffe och ljudbok i lurarna – morgonpromenaden är ljuvlig! Ja om det inte regnar eller blåser dvs..

Vi har en discgolfbana inte långt från oss och där brukar jag och Alfons gå, backigt och grönt och bra träning för Alfons knä, han behöver bygga upp muskulaturen där efter sin operation i mars.
Lite längre fram och på andra sidan motorvägen har vi Bruce Skog, också perfekt motion för oss båda!

Väl hemma blev det ostbröd i Airfryern!
MUMS!

Proteinrika och endast 0,65 g kolhydrat per fralla!

2 st

2 små ägg
1/2 msk lindroos pulveriserat psyllium
1 tsk bakpulver
2,5 dl riven ost (100 g)
2 msk havrefiber (sukrins har jag)
(skippa havrefiber om ni inte har det men öka då psyllium – ni ser på ovan konsistens hur fast smeten ska vara)
Låt smeten stå i minst 5 minuter för att sätta sig.

Förvärm Airfryern på 200 grader i några minuter och tillaga de sedan på 170 gr i 7 + 7 min (vänd dem efter 7 min)

Ostindia Floris HÄR

Just nu Sommar REA HÄR med 20-50% rabatt på mycket!

Det vackra vädret försvann när jag kom hem, nu är det grått och trist igen! 🙁
Kram på er! 💖

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Linda Allerbo 24 april, 2024 - 12:21

Åse!
Dra mig baklänges så goda dom var…..mums!
Och ja man behövde vända på dom!
Favoritfrukostbullar hädanefter!

Tusen tack för receptet!
//Linda🫶🏻

Svara
Peggy 22 oktober, 2023 - 08:44

Jättegoda frallor och otroligt mättande! Har du testat att inte vända på dem eller blir de inte så bra då?

Svara
Hannas krypin 19 augusti, 2023 - 09:14

Vilken härlig promenad och så trevligt med solsken. Mackorna låter riktigt goda.

Svara
Anna-Lena 18 augusti, 2023 - 10:14

Vad använde du för riven ost för att få lagom stadga? Och hur mycket mer psyllium tror du behövs i stället för havre?

Svara
Åse 18 augusti, 2023 - 10:19

Du kan ha vilken ost som helst. Jag tycker att västerbotten blir bra!
Jag hade kanske ökat till 2/3 msk och låtit det stå ett tag för att se om det blir tillräckligt fast smet.

Svara
ÅsaS 18 augusti, 2023 - 00:20

Åh, idag hade även vi sol och värme, så vi 4 som fortfarande har semester (alla, utom sonen) tog en sväng till sommarstugan. Hade några trasiga tegelpannor som behövde bytas, och höjdrädd som jag är så skickade jag upp J och Mellan 🫢 Tack och lov har det än så länge inte regnat in under denna sommar.
Sen tog jag och tjejerna en sväng i skogen, för att kika efter kantareller. Och jösses vad regnet gjort bra ifrån sig! 😅 Men nu har jag att göra, med att ta rätt på alltihop. Och det gör jag så gärna.
Du får fostra Alfons till svamphund, så han kan nosa upp svampen till er på era promenader.
Önskar dig ett gott slut på veckan!
Kram 💕

Svara
Linda 17 augusti, 2023 - 20:57

Varifrån är din kofta ?

Svara
Åse 18 augusti, 2023 - 07:59

Från detta märket på Bubbleroom, men finns inte kvar längre.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.