Lite nytt och ut på språng!

av Åse

Jag lämnade ett snöigt och trist Stockholm i går och nu är jag hemma i ett vårligt Skåne!
Trött som en gnu men på med träningskläderna för nu tänker jag inte duka under för några ursäkter! Tredje träningstillfället denna veckan. Heja mig och syrran!
IMG_8312
I eftermiddag måste jag verkligen storstäda här hemma, köket är klart nu och jag har bytt ut lite på köksbrickan. Ska ut till Flowerteam sedan och shoppa lite färska blommor.
IMG_8308
Nötterna köper jag på MMSports, de är proteinrika och låga i socker och även om de innehåller tex sojalecitin så anser jag att de är ett bättre alternativ till det traditionella naturgodiset.
Jag har beställt en ny matberedare då min sjunger på sista versen. men första försvann i posten och nu har en ny skickats ut! Behööööööööver ju den!!

23091_e93b82bc81f74aa40d03986e17db5041
KRAMAR till er alla!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Caroline 20 mars, 2014 - 20:49

Hej och tack för en mycket bra och inspirerande blogg. Läser varje dag. Dina sallader ser alltid så fräscha ut. Vad använder du för salladsdressing / vinegrett? Tack på förhand. /Caroline

Svara
Anna 20 mars, 2014 - 19:04

Åse, jag letar efter ett recept som jag hittat här i bloggen en gång…det var på granola. Jag använde sökfunktionen och fick upp ett recept, men tyckte inte att jag kände igen det (jag gjorde det för ett tag sedan och satsen är nu slut). Det recept jag fick upp innehöll kokosflingor, och det hade jag inte i den granola jag gjorde. ”Min” granola innehöll en msk honung, och det var en diskussion i samband med receptet om en msk honung kunde ställa till problem eller inte…vet du vilket recept jag menar? Jag skulle vara jättetacksam om du kunde länka mig dit! Jag älskade granolan i fråga, den var fantastiskt god, och det var svårt att inte ta mer än två msk per dag…!
Anna

Svara
Stina 20 mars, 2014 - 18:45

Hej
Måste fråga …har du redan slitit ut din rosa Kitchen aid eller är det en annan typ av maskin?
Kram
Stina

Svara
Åse 20 mars, 2014 - 19:36

Det ser du på bilden att det inte är samma 😉 detta är en matberedare ingen köksmaskin 🙂

Svara
Therese Ljung 20 mars, 2014 - 17:53

Hej! Har bara en liten fråga jag inte kan hitta svar på. Kan man byta fastedagar eller måste man ha samma varje vecka?

Svara
MiaMaria 20 mars, 2014 - 17:23

Hej Åse!
Har precis bläddrat igenom din nya bok & jag bara älskar den! Underbara bilder, proppad men massor av recept och sist men inte minst; bra och informarmativ text. Håller själv på att äntligen, äntligen efter år av upp & ner i vikt, för många pengar på VV, hitta en livsstil som håller och tar bort den utmattande fokuseringen på mat.
/MiaMaria

Svara
Monkan 20 mars, 2014 - 14:10

Vilken läcker matberedare! Jag gillar deras design. Ska snart flytta och då ska det in en kitschen aid bakmaskin i det köket! 🙂
Kom bort i posten..? Hmm, nån fick sig en matberedare…strul för dej bara!
/M

Svara
Lina 20 mars, 2014 - 13:15

Ååh, en sån matberedare har jag! Verlkligen jättekraftig och bra. Problemet för mej är att jag har för litet kök, så det är rätt bökigt att ta fram den när den ska användas.
Drömmer om ett stort och härligt kök där massor av maskiner får plats. 🙂

Svara
Karin 20 mars, 2014 - 12:39

Hej! Har inte läst hela bloggen men måste fråga hur du håller dig så smal? För mig är det viktigt och ett mål och jag har gått upp nästan 3 kg sedan sommaren (nedgång 18 kg året innan dess).Jag tränar 3 ggr i veckan och har fortsatt med LCHF men blir mer och mer sugen på små avsteg. Inte bara rena sockerbomber ibland (typ en semla…) utan frukt och kanske onödigt mycket nötter till vardags. Inte undra på att kilona inte försvinner kan man tycka, men jag är inte mentalt redo och peppad för att bli ännu mera strikt igen. Du kär väl lite liberalt med t ex honung ibland och liknande – om du inte är av naturen smal så undrar jag därför hur du gör? Pendlar någonsin din vikt och hur kommer du till bukt med ev extrakilon?

Svara
Åse 20 mars, 2014 - 12:54

Om energin man gör av med via kost och träning är mindre eller lika stor som den man behöver så viktminskar man eller står still i vikt. Jag har hittat en nivå där jag äter mig mätt och nöjd men sällan äter mer än jag behöver, mao så behöver jag inte anstränga mig eller kämpa för att hålla en viss vikt.
Jag är av naturen ganska liten och nätt, var aldrig överviktig som barn utan det kom när jag tycte att jag var tjock som 14 åring och började banta, med andra ord så bantade jag mig tjock.
Om jag äter lite mer än jag behöver vid vissa tillfällen så bara slutar jag äta det jag ätit för mycket av och så droppar vikten ner till en balanserad vikt.

Svara
Mickan 20 mars, 2014 - 12:20

Hej! Har använt mandelpulver/mjöl ett bra tag och tyckt att det funkat bra. Nu de senaste 2 ggr har vi märkt att det smakar bittermandel..?! Vad kan detta bero på och har du hört om det förut? Jag köper färdigt mandelmjöl.. Båda gångerna har jag gjort ditt pajdegsrecept. Igår skink o. ostpajen som var görgod! bortsett från bittermandelsmaken då.. 🙁 Tacksam för svar!

Svara
Erika 20 mars, 2014 - 14:55

Jag köper oftast mandelmjäl och har märkt att ju färskare det är (alltså från producenten) dessto mer smakar det. Madelsmaken försvinner ju längre det står malt och särskilt om förpackningen är öppen 🙂 Så det är nog bara att det smakar mer mandel.. (Skållar man och mal mandeln själv så blir det MYCKET mer mandelsmak!)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.