Lite nytt hos mig!

av Åse

Ni trodde väl inte att bloggen bara blivit en kost & träningsblogg? 😉 
Måste väga upp med lite ytliga saker som shopping och annat skoj!
Jag sitter och väntar på att naglarna ska torka så kan lika gärna blogga! Om en stund ska jag hämta upp Gunilla och så ska vi hem till Anna (Hallén) för ett businessmöte och så ska vi passa på att kramas och snacka lite skit =)
(Ja det blir en Sitges resa även detta året!)
Har ju inte alls förkylning på G, är ju PMS-ig insåg jag så bara att vänta ut tungheten i kroppen och vätskeansamligen.
Men efter gymmet så känns det faktiskt bättre i kroppen, och knoppen också för den delen!
2015-01-15 12.49.30
Nu tar jag två vilodagar!
Lustigt, i går beställde jag en TRX – jag måste ha verktyg så att jag både hemma och borta alltid kan få till ett träningspass – för att inte tappa fokus.
Det lustiga är att i nya Topphälsa som jag läste när jag lagt mig, hade ett TRX uppslag och när jag kom till gymmet idag så hade Thessan satt ihop en hel del TRX övningar i dagens pass! KUL! Jag älskar TRX!
Jag kommer ihåg när jag började träna förra hösten, då höll jag på att avlida av 3 x 12 hängandes omvända crunches (fällkniv) och i dag så arbetar jag mig igenom då fokuserat och metodiskt.
Det är det jag älskar med styrketräning – hur kroppen blir starkare och hur kontakten med musklerna förändras.
Lite nyheter från Röhnish har kommit. Bedårande vårliga färger och de nya Shape tightsen är grymma! Jag ljuger inte om jag säger att det är de bästa shape tightsen R Sportswear gjort! Rumpan formas toppen i dem!
Jag har Shape Aine och Shape Lynne, de långa.
012A5248 
2015-01-15 13.59.43
En ny väska hittade hit i veckan. Ville ha en mindre MK väska då mina andra som jag främst har när jag reser med min laptop är så stor!
Denna storleken är perfekt! (från Raglady)
012A5234
Lite nya lack har jag också. Den jeansblå (som den kalals) är såååå snygg på! Syrran hade målat sina naglar med den för någon vecka sedan, sjukt fräsch!
012A5235
I julklapp av maken fick jag denna sötsaken! Såååååå fin färgen! Den blir en favorit i vår misstänker jag!
Köpt i Odd Molly butiken på Väla men finns ju på fler ställen!
012A5240
Efter träning så blev det varm macka med skinka, ost, avokado och dijon (ostbrödet) – var en läsare här som tipsade om att det var gott! Och det var det! MUMMA!
012A5253
Nu ska jag kila! KRAM och trevlig kväll!!
 
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Rosemarie 16 januari, 2015 - 21:41

Nu har jag beställt den fina träningstopsen, dock inte tightsen, precis köpt nya.
Kommer bli snyggast på gymmet, haha, måste nog träna lite mer först..

Svara
irene nordström 16 januari, 2015 - 19:55

Hej ,måste få fråga en sak. har nu levt 2 v med LCHF strikt, funkat jäklans bra bortsett från första dagarna, men idag känns allt genomjävligt, sprängandes skallebank..men också riktigt tvärgrinig..känns inte bra att de andra i huset här får på nöten för att jag känner mig jättekonstig..om du el andra vet om det är övergående skulle jag bli himlans glad…vem f-n vill va en surkärring
Kram Irene

Svara
isa 16 januari, 2015 - 19:40

Snygg!! Och härlig blogg!
Kram/Isa

Svara
Monica 16 januari, 2015 - 17:56

Det är en sak jag funderat lite allmänt över, ej direkt relaterat till lc-kost…jag gjorde nyligen frökexen som figurerar i olika lc-bloggar (med linfrö, solrosfrö, pumpakärnor, sesamfrö, salt o vatten). De tar några timmar att göra själv, men sköter mestadels sig själv i ugn…jättegoda med smör o ost, alt smaksatt philadelphia, avokado, alfalfagroddar, Herbamare….dock blev jag förvånad över hur kort tid de höll sig fräscha och ”ätbara”. De innehåller ju inga konserveringsämnen, vilket fick mig att undra…hur mkt konserveringsämnen innehåller livsmedel som håller sig fräscha i kylskåpet i flera år?!

Svara
Stina 15 januari, 2015 - 23:09

Men du har ju en svart lagom stor väska den i vad var det orm/krocko lack…DKNY kan det ha varit det. Har inte sett att du haft den på länge…den är ju så grymt snygg. Kommer ihåg att jag letade efter en likadan men hittade aldrig någon =)

Svara
Åse 16 januari, 2015 - 07:13

Ja den har jag! Använder den sällan dock längre, bodde i den förr! Den är brun! Ville ha en svart nu =)

Svara
Ewa 15 januari, 2015 - 22:26

Stackars dig med PMS förstår hur du känner dig hua
Ha en bra helg
Kram
Ewa

Svara
Victoria 15 januari, 2015 - 22:09

Fin MK-väska 🙂 //Victoria

Svara
Sara 15 januari, 2015 - 22:09

Det är såå underbart att kroppen blir stark så fort, för mindre än två månader sedan kunde jag bara göra typ två armhävningar, nu klarar jag minst 25 st i ett jämt tempo!! Jag har nästan bara hållit på med löpning men nu även styrka. Den OM jackan är sååå snygg, har provat den men tycker inte den passar min raka kroppsform 🙁 .
Kram på dig fina , duktiga du!!!

Svara
Christine 15 januari, 2015 - 21:05

Hej!!
Såå fin jacka vad har eu för stl??

Svara
Camilla p-a 15 januari, 2015 - 19:58

Det är det som är så härligt med din blogg att det är en salig blandning. Lyx och jordnära. Underbart! 😀

Svara
Pia 15 januari, 2015 - 19:33

Hej Åse!
Så snygg du e

Svara
Anna 15 januari, 2015 - 19:13

Åse,
Om du skrivit om detta tidigare ber jag om ursäkt:-)
Jag undar vad du anser om att dricka sina (mörkgröna) grönsaker som vissa lc-förespråkare förordar…är det ok, eller bara publikfrieri? I vissa bloggar står det att det är ett perfekt sätt att få i sig grönsaker utan att äta dem, men eftersom jag vet att juice inte anses lika bra som att äta frukten hel inom VV (ja, jag är gammal viktväktare), undrar jag om det verkligen är bättre att dricka grönsaker än att äta dem…

Svara
Helena Bengtson 15 januari, 2015 - 16:04

God afton!
Härligt med lite shopping! Så snygga träningskläder

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.