Ni trodde väl inte att bloggen bara blivit en kost & träningsblogg? 😉 
Måste väga upp med lite ytliga saker som shopping och annat skoj!
Jag sitter och väntar på att naglarna ska torka så kan lika gärna blogga! Om en stund ska jag hämta upp Gunilla och så ska vi hem till Anna (Hallén) för ett businessmöte och så ska vi passa på att kramas och snacka lite skit =)
(Ja det blir en Sitges resa även detta året!)
Har ju inte alls förkylning på G, är ju PMS-ig insåg jag så bara att vänta ut tungheten i kroppen och vätskeansamligen.
Men efter gymmet så känns det faktiskt bättre i kroppen, och knoppen också för den delen!

2015-01-15 12.49.30

Nu tar jag två vilodagar!
Lustigt, i går beställde jag en TRX – jag måste ha verktyg så att jag både hemma och borta alltid kan få till ett träningspass – för att inte tappa fokus.
Det lustiga är att i nya Topphälsa som jag läste när jag lagt mig, hade ett TRX uppslag och när jag kom till gymmet idag så hade Thessan satt ihop en hel del TRX övningar i dagens pass! KUL! Jag älskar TRX!
Jag kommer ihåg när jag började träna förra hösten, då höll jag på att avlida av 3 x 12 hängandes omvända crunches (fällkniv) och i dag så arbetar jag mig igenom då fokuserat och metodiskt.
Det är det jag älskar med styrketräning – hur kroppen blir starkare och hur kontakten med musklerna förändras.
Lite nyheter från Röhnish har kommit. Bedårande vårliga färger och de nya Shape tightsen är grymma! Jag ljuger inte om jag säger att det är de bästa shape tightsen R Sportswear gjort! Rumpan formas toppen i dem!
Jag har Shape Aine och Shape Lynne, de långa.
012A5248
 

2015-01-15 13.59.43

En ny väska hittade hit i veckan. Ville ha en mindre MK väska då mina andra som jag främst har när jag reser med min laptop är så stor!
Denna storleken är perfekt! (från Raglady)
012A5234

Lite nya lack har jag också. Den jeansblå (som den kalals) är såååå snygg på! Syrran hade målat sina naglar med den för någon vecka sedan, sjukt fräsch!
012A5235

I julklapp av maken fick jag denna sötsaken! Såååååå fin färgen! Den blir en favorit i vår misstänker jag!
Köpt i Odd Molly butiken på Väla men finns ju på fler ställen!
012A5240

Efter träning så blev det varm macka med skinka, ost, avokado och dijon (ostbrödet) – var en läsare här som tipsade om att det var gott! Och det var det! MUMMA!
012A5253

Nu ska jag kila! KRAM och trevlig kväll!!
 
 

14 kommentarer
0

14 kommentarer

Rosemarie 16 januari, 2015 - 21:41

Nu har jag beställt den fina träningstopsen, dock inte tightsen, precis köpt nya.
Kommer bli snyggast på gymmet, haha, måste nog träna lite mer först..

Svara
irene nordström 16 januari, 2015 - 19:55

Hej ,måste få fråga en sak. har nu levt 2 v med LCHF strikt, funkat jäklans bra bortsett från första dagarna, men idag känns allt genomjävligt, sprängandes skallebank..men också riktigt tvärgrinig..känns inte bra att de andra i huset här får på nöten för att jag känner mig jättekonstig..om du el andra vet om det är övergående skulle jag bli himlans glad…vem f-n vill va en surkärring
Kram Irene

Svara
isa 16 januari, 2015 - 19:40

Snygg!! Och härlig blogg!
Kram/Isa

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.