LILLÖRDAGSPLOCK

av Åse

Hej på er!

Åh vilket väder det är ute, ska strax bylsa på mig och ta ut Vilde på en lunchprommis 🍃🍂🍁
Finns inget bättre än syre och ljus när man är krasslig.

Har ni något gott planerat för kvällen?
Här blir det ett glas Cava medan maten förbereds, tror jag gör det enkelt för mig och kör på Tacosallad.

Förra onsdagen så njöt vi av detta!
MUMS!

Brie med nötter och fikon
Melon med lomoskinka
Bresaolakorgar med basilikacreme, stekt tomat och pinjenötter.

Jätteenkelt att göra!
👉🏻 Brien är ju bara att skära i munsbitar, pensla med olivolja och doppa i hackade nötter och skivor av fikon på.
👉🏻 Melonkuber med en skiva lomoskinka
👉🏻 Bresaolakorgarna gör jag med 1/3 skiva bresaola som jag klär en minimuffinskorg med alternativt knäckformar och så görs basilikakrämen med 3 msk creme fraiche och 3 msk färskost, salt, peppar och 1 msk hackad basilika.
Torka i ugn på 225 gr. Ca 15 minuter. Fyll med ostkräm, slicer av stekta tomatskivor och pinjenötter.

NJUT av dagen och kvällen vänner och så himla roligt att ni kommenterar så flitigt 🥰🌟🥰

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

5 kommentarer

Birgitta 4 november, 2021 - 09:12

Ser så smarrigt ut! Blir perfekta på vår planerade advents-aw. Gillar verkligen alla dina goa tips på plock, så enkelt och uppskattat av alla👍. Jag har för första gången nästan fixat alla julklappar men fortsätt gärna med dina fina julklappstips! Njuter av en helt ny vardag eftersom jag för 1 månad sen blev pensionär (64 år fyllda i somras)😊. I min nya vardag ingår bl a promenader och olika pass på Friskis, allt på fm. Som jag längtat efter att kunna gå på aktiviteter utan att känna mig stressad och sliten efter jobbet, tjihooo! Igår tog jag frukost på sängen och låg sen kvar ett bra tag och ”försvann” in i julens magiska värld (läs bläddrade i massa jultidningar via Readly)😉. Nu strax på väg till dagens pass på Friskis. Krya på dig💜

Svara
Maria 4 november, 2021 - 06:33

Wow vilka fina plockbitar, de ska jag definitivt göra till min tjejfest i helgen. Tack för tipset!

Svara
Åse 3 november, 2021 - 21:45

Meeen vad gott!

Svara
Åse 3 november, 2021 - 21:45

Meeen vad gott!

Svara
Jeanette 3 november, 2021 - 20:06

Mums så gott! Detta får det bli på lördag innan kräftorna 😄 Trevlig kväll!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.