Laxrullar med färskost och avokado / sushistyle

av Åse

Heeeeeeej!! (yes jag gillar utropstecken ;)kr
Alltså hur kan det svänga så? Lika låg och energilös som jag var i februari lika full av ny energi är jag nu! Tänk vad ljuset och lite roligheter förändrar mycket! Det är massor med äventyr inbokade hela våren så stay tuned, nu blir det åka av! 🙂
Hade en så himla bra dag i går och spenderade hela eftermiddagen med mina tjejer på Väla – de hade vuxit ur i princip alla kläder så deras garderob behövde fyllas på. Var två tjejer som studsade upp ur sängarna i morse och satte på sig nya kläder och nya skor haha 🙂
Solen gassade in i sovrummet när jag drog för gardinerna i morse och hela huset var upplyst.
Älsk på det!
I går var jag gräsänka och sushi är ju i särklass det godaste jag vet. Dock håller jag ju gärna nere på riset så igår fick det bli laxrullar med avokado! Alltså minst lika gott som riktig sushi kan jag tycka.
Nu var timman sen så jag lät den inte vara i frysen så länge så speciellt snygg är den inte för färskosten var lite för mjuk men lika go så klart.
Till min förtret så såg jag att färskosten var på 10%! Jag hade köpt philadelphias pepparrot och den var på bara 10% och det ska jag ju säga efter alla år med Viktväktarna, lågfettsprodukter är inget jag uppskattar, det är sådan skillnad på smak och konsistens när man väljer fullfett.
Så i receptet här skriver jag naturell färskost! Jag hade extra pepparrot i ändå för inte var det mycket pepparrotssmak på den 10% färskosten inte..Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Laxrullar med färskost och avokado / sushistyle


Ingredienser

  • Ca 10 rullar:
  • 200 gr. kallrökt lax i skivor
  • 150 g naturell färskost
  • 2 msk riven pepparrot på burk
  • 1/2 avokado
  • 1 tub wasabi
  • sesamfrön

Instruktioner

  1. Lägg laxskivorna omlott på plastfolie, skär avokadon i skivor.
  2. Rör ihop färskost med pepparrot och bred på laxen, lägg en sträng av avokado och wasabi längs början på ena långsida och rulla ihop så tight du kan. Lägg i frysen i minst 30 minuter innan skivor skärs upp. Rulla skivorna i sesamfrön och servera med japansk soja, inlagd ingefära och wasabi

 
Kika in lite senare! Det är tipsarfredag! Har en del rabattkoder och shoppingtips att dela med mig av!
Kram kram

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

mallan 21 mars, 2018 - 09:29

Det ser jättegott ut!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.