God middag vänner!
Hoppas ni hade en fin fredag, det hade verkligen jag!
Rebecca min kompis kom över med sin Alba (Junis kompis) så stannade de kvar i natt. Jättemysigt!
I förrgår så hade jag tagit fram lax och jag fick sååååå många goda laxrecepttips på stories och ett var tips med några av dessa råvarorna så jag svängde ihop detta! HUR gott som helst!
Alice tallrik!
Jag gjorde lite brysselkål i Airfryern, såååå gott ju! Älskar allt med kål!
Benjamin’s på Play, tycker han är sååå duktig och roliga gäster!
Här kommer receptet till er, hoppas ni provar! Var jättegott!!
Skriv utLax i parmesan- och gräslökssås
- Portioner: 6
Description
1 kilo laxfilé
4 dl grädde
140 g Cantadou Vitlök och Örter
1 citron, skalet och saften
1,5 msk fiskfond
40 g gräslök, hackad
2 dl parmesan, riven
salt, peppar, citronppeppar
Ingredienser
Sätt ugnen på 200 gr.
Lägg portionsbitar av lac (eller hel sida) i en ugnsform. Salta och peppra.
Vispa ihop grädde, färskost, citron, fiskfond, parmesan och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
Häll över laxen och gratinera i ugn tills den fått fin färg, ca 20-25 minuter.
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
2 kommentarer
Testade detta laxreceptet ikväll och det var supergott! Hade västerbottenost istället för parmesan och det funkade finfint 🙂 Hade också turen att det blev en bit lax över, så nu vet jag vad jag ska äta till lunch på lördag, haha!
Lagar mycket från dina recept, det här var supergott