Lättare i kropp & sinne!

av Åse

Hej vänner! 
Sorry inget smarrigt recept just nu att dela med mig av men det kommer i morgon!
Som gräsänka så vet jag knappt vad jag levt på de sista dagarna! Jo i går efter gymmet och Body Balance så fyllde jag på rejält med protein och grönsaker. My fav! Paprikastekt kycklingfilé med hemmagjord pizzasallad, kokt broccoli och keso blandat med sambal oelek. YUM!

I morgon är det redan 1 februari! Jissses! Jag är redo!
Min träning går jättebra och jag känner mig så mycket piggare och lättare i kropp och sinne nu.
Ni vet när motivationen dalar och kost & träning blir lidande, usch ogillar det!
Sedan ska jag inte ropa hej än men min höft/rygg är sååå mycket bättre! Det är nog en kombination mellan Collagen (adlink) som jag kör nu och att jag är mycket mer aktiv just nu och stretchen jag får från Body Balance hjälper mycket!
Träningsschemat jag kör nu känns så bra. Jag tar inte ut mig men det blir ju en hel del träning. Jag kör så här ett tag och utvärderar sedan.
Må: PT gym + Body Balance
Ti: Liss (40 min löpband med kraftig lutning)
On: BBG Arms & Abs + (när jag hinner även Lunchyoga)
To: HIIT (15 intervaller på löpbandet)
Fr: Gymmet helkropp
Lö: Vila
Sö: Morgonyoga om jag har möjlighet

Morgonens liss med The good wife som sällskap!
Nåja, det var lite babbel från mig! Ses strax, då har jag ett erbjudande att dela med mig av till er!
❤️

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Eva 31 januari, 2017 - 19:54

Äter du verkligen två kycklingfileer? Eller är det en kycklingfile delad på mitten? Hade jag inte orkat men kan vara så att jag äter för lite därför skulle det vara intressant att veta.
Tack för tips! Jag försöker lära mig att äta bättre;-))

Svara
Åse 31 januari, 2017 - 19:57

Jag äter två stycken efter 1,5 timmes träning ja 🙂 ca 300 g 😋😋

Svara
Ann-Sofie 31 januari, 2017 - 13:05

Javisst känner man sig både mycket piggare och lättare när man kommer igång med träningen, hemmgjord pizzasalld är så gott, sen önskar jag att jag gillade keso, men jag kan bara inte äta det…ryser…Förutom i kesoplättarna, men där mixar jag ju söner ”kulorna” så det inte smakas/känns 🙂
Kramen

Svara
Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 31 januari, 2017 - 12:56

Kyckling eller ej…. JÄSNINGEN vilken frukost jag åt i lördags!!! Saffransplättarna med hjortron, bland det bästa ever OCH då ska du veta att jag älskar Amerikanska pannkakor med lönnsirap och bär eller varför inte knaperstekt bacon… MEN jag säger bara plättarna <3 <3 <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.