Lagen om all tings jäkelskap.

av Åse

Grrrrr inte min dag i dag!
Påsklovslediga barn som promenererar mig på nerverna.
Ovanpå det tänkte jag svänga ihop mitt snabba formbröd men jag slog i mixerskålen så en flisa gick av och det vete katten vart den tog vägen så bara hälla ut smeten. Så här sitter jag hungrig och sur.
Dessutom så blir jag tokig på sviterna av influensan, helt orkeslös! I går var jag tvungen att gå och lägga mig och sova 2 timmar mitt på ljusa da’n. En sådan tråkig dag i går, hua!
Ni hör va? Att jag har svårt med att inte vara mitt vanliga energifyllda jag 😉
BLÄ.
Nåja, lite nytt piggar upp och i går kom min nya lilla kamera. Ser ut som en leksakskamera.
012A8142
012A8145
Men det är en bra resekamera och en bra SELFIE kamera! 😉 Man kan vända skärmen och den har en massa fiffiga egenskaper!
OCH… den är roooooosa 😉
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Sköna tröjan från Rude Riders
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
I kväll blir det trevligt i allafall! Jag, Daniel, Syster Samone och Martin ska på ost & vinprovning med ålgrändens ost på PAPI i kväll! Trevligt och mysigt även om det hade varit ännu roligare om mina smaksinnen var tillbaka men det ska nog bli trevligt ändå.
Kan det vara något annat när ost och vin är inblandat!? hehe
Hoppas ni har en skön tisdag! Vi har en fullspäckad påskvecka framför oss med en massa häng med nära och kära både här och borta! Kan jag verkligen behöva känner jag!
❤️
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

maja 1 april, 2015 - 10:41

Mina föräldrar fick en rejäl influensa & de tog 3 veckor ! Innan de fick tillbaka sin vanliga ork.. de jobbade & sen la sig en stund för de var helt döda i kropp & knopp..sen fick brorsan de, okontaktbar typ 1 vecka & nu 1 vecka senare är han inte bra & missar träningar. .ja mådde dåligt med halsont i 2 veckor innan ja blev liggandes i 4 dagar som en grönsak
Under va de är för monsterbaciller i luften nu för tiden.. Vi har aldrig varit så här sjuka som nu.. och vi rör oss dagligen, äter bra osv
Usch hoppas du me blir helt återställd snarast !

Svara
ÅsaS 31 mars, 2015 - 18:55

Kram på dig! Imorgon är en annan dag! Förhoppningsvis en bättre dag! Oavsett om smaklökarna är med dig eller ej, kan jag nästan garantera att ni får en jättetrevlig kväll ihop.
Påsk ja.. Åker ni till (Påsk)Riisets hem och invaderar Örebro?
Kram och fortsätt krya på dig!
//ÅsaS

Svara
malin 31 mars, 2015 - 17:35

Ja sådana dagar finns också, därför uppskattar man de bättre dagarna desto mer. Hoppas att vändningen kommer fort. Önskar dig en glad påsk och hoppas på många påskiga inlägg med många godsaker nu när du har en så fin kamera. Kram!

Svara
Alina 31 mars, 2015 - 15:24

Hejsan jag undrsr en sak. Visst är det väl så att även om jag äter lchf, men ligger på det energibehovet över en dag jag behöver för att behålla samma vikt går man väl inte ner bara för att jag äter mindre kolhydrater? Är kalorimängden densamma går jag väl inte ner förns jag ligger på kaloriunderskott iaf? Så hypotetiskt; skulle jag bara äta kolhydrater tex (godis o annat) och ligga på den energi min kropp behöver för att hålla samma vikt går jag väl varken ner lr upp? I slutändan handlar det väl även med lchf eller godisdiet om kalorier in/ut? Eller har jag missuppfattat? Jag vet att man inte behöver räkna kalorier i lchf, för att man inte så lätt överäter kalorierna, men kalorierna har väl ändå betydelse om man nu skulle göra det?

Svara
Åse 31 mars, 2015 - 16:03

Energiregeln gäller även vid LCHF men det är inte samma sak som kalorier. http://traningslara.se/en-kalori-ar-en-kalori-men/
Fett och protein påverkar ämnesomsättningen annorlunda än kolhydrater där allt används som energi.
100 gr kolhydrater används till 100% som energi men 100 gr protein används bara 75%, resten används till värme, byggstenar etc.
Men jag du måste ha ett energiunderskott för att viktminska ja och det får man enkelt med lågkolhydratkost.

Svara
Vicky 31 mars, 2015 - 16:13

Men stämmer det inte då att fett bränner fett som Kostdoktorn säger?

Svara
Åse 31 mars, 2015 - 16:28

Jo absolut men det är ju inte så enkelt det är andra saker som påverkar också.

Svara
Lotte 31 mars, 2015 - 14:56

ååååååå så SNYGG färg!!! Gillar!!

Svara
Marika Cronier Karlsson 31 mars, 2015 - 14:26

Jättefin rosa kamera.
Jag gillar även din tröja. Var har du köpt den?

Svara
Åse 31 mars, 2015 - 15:03

Jag har länkat inköpsstället under en av bilderna.

Svara
Diana D 31 mars, 2015 - 13:57

Vad är det för härlig leksakskamera? Ser jättefin och enkel ut, är så trött på min stora digital som jag knappt använt. Känns surt.
vad fin du är!

Svara
Åse 31 mars, 2015 - 14:18

Den heter Samsung NX Mini =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.