Krymper

av Åse

De där två pluskilona krymper för varje dag, skönt! Nu är det bara drygt 1 kvar!
Som det är nu så lägger jag in allt i Viktklubb – håller mig inom de kalorier Viktklubb har ”gett mig”, äter vad jag vill, men håller ju nere på det som jag inte mår bra av dvs socker, GI höga livsmedel men huvudsaken är ändå att jag håller mina kalorier och det ’r så jag vill äta som målviktig, dvs äta allt men inte alltid. Kunna bolla lite med energin beroende på vad man ska hitta på, ett pusslande och ett projekt som jag tycker om. Att räkna kalorier är i princip samma som att räkna points men i nuläget så fungerar kaloriräkningen bättre eftersom jag kan äta fetare produkter utan att pointsen springer iväg. Förhoppningsvis så blir det ju en förändring på pointsformeln snart!
I dag blir det både en bit smörgåstårta och en bit hemmabakad prinsesstårta, givetvis ”ihopsparat” så jag äter med gott samvete.

I går var jag och handlade lite kläder för första gången efter bukoperationen och det var en ahakänsla att kunna dra på sig ett par 36:or som satt som en smäck både över stuss, rumpa OCH mage/midja. Innan fick jag välja ett par 38:or som sedan efter några dagar hängde runt rumpa och lår men satt som gjutet runt midjan och min extra vaddering där. Nu känns min kropp verkligen proportionerlig!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Beata 10 november, 2009 - 21:58

Duktig kicka! Bästa balans-tänket har du, och jag blir lika glad varje gång jag kommer in i bloggen och möts av nya inlägg :-). Hur många kalorier håller du dig till, till vardags, så att säga? Vill du säga det?

Svara
Åse 11 november, 2009 - 11:15

Viktklubb har satt 1300 kcal efter min nuvarande vikt och sysselsätning, ibland äter jag mer än det och i bland mindre 🙂

Svara
Karin 10 november, 2009 - 10:42

Ja man får nog alltid ha ett vakande öga på kosten men ändå kunna må bra och göra goda val. Kul att du känner dig proportionelig, känner allt för väl igen det du beskriver 😉

Ha en härlig vecka!

Svara
Jennie 9 november, 2009 - 21:59

Vilken härlig känsla att hitta kläder som passar. Grattis! Jag är fortfarande inte där – men snart så 😉

Svara
Linda 9 november, 2009 - 21:32

Å vilken känsla!

Svara
Zandra 9 november, 2009 - 13:45

När får man se dom nya kläderna på? Såvida det inte är underkläder förstås 🙂

Svara
Lene 9 november, 2009 - 12:51

Nyfiken på hur många kalorier du äter per dag! Tack för fin inspiration!!

Svara
bibi 9 november, 2009 - 10:47

Grattis till krympningen.

Svara
Maud 9 november, 2009 - 09:20

All har väl sina upp- och ner-dagar. Det gäller bara att ha tillräckligt med motivation och fortsätta trots att alla dagar inte är på PLUS, det är slutändan som räknas.

Själv är jag inne i en upp och ner period, ibland flyter det på jättebra och ibland halkar man bara dit, men det känns ändå bättre än att bara ha sina ner-dagar.

Nu är det en NY vecka och vi kämpar vidare.
Ha en trevlig dag och sköt om er därute.

Svara
Ann-Sofie 8 november, 2009 - 23:58

Tack så mycket för dina fräscha och inspirerande inlägg, du är så duktig på att uppdatera. Finns alltid något bra att läsa här. Grattis också till 36:an! Måste kännas toppen att handla kläder nu! Jag åker till Florida nu och när jag kommer tillbaka blir det ”hårda” tag med Viktklubb och jag ska laga massor av dina härliga mattips. Under resan kommer jag att koppla bort ”tänket” kring maten, just i USA kan och vill jag inte avstå något, det blir en del svullande. Ha det toppenbra så länge. Kram Ann-Sofie

Svara
jennyh 8 november, 2009 - 23:12

Vad skönt att dem två kg håller på att försvinna.

Svara
Ida A 8 november, 2009 - 21:45

Vad skönt för dig att ”pluskilorna” går bort utan större påfrestningar! Själv har jag tyvärr tappat bort min motivation för en stund och inte blev det bättre när det visade plus 2.5 kg…suck bara 9.5 kg till mål!
Men jag vet att det är så enkelt och gott att äta GI/LC så jag måste bara hitta/få motivationen igen 🙂
Skall hitta den: den som söker den finner, sägs det:)
Ha en underbar söndagkväll. kramis Ida A

Svara
gruset 8 november, 2009 - 21:29

Du är så himla duktig Åse! Det verkar alltid så lätt för dig att tappa kilon. Du är min Idol!!
🙂
Ha en bra vecka!
Kram Linda

Svara
Skönt Hemma 8 november, 2009 - 20:40

Var ett tag sedan jag kikade in här då livet rullar på i 180 just nu och jag hinner inte riktigt med blogglivet. Men jag ser att du har det bra och måste säga att jag är grymt imponerad av dig! Du är fantastisk tjejen!

Svara
Yvonne 8 november, 2009 - 19:46

Vad duktig och inspirerande du är. Härligt att köpa kläder som sitter som man vill. En dag ska jag också göra det- är på väg om än långsamt.

Svara
LenaH 8 november, 2009 - 18:19

Härligt att de ger med sig de där extrakilona och vad kul att shoppa och bli nöjd.

Svara
laila 8 november, 2009 - 16:00

Kul att extrakilona krymper:-)
Undrar över vad det är för viktklubb? tänkte ta itu med mig själv engång för alla….
kram Laila

Svara
carolina 8 november, 2009 - 14:52

Du är så himla duktig! Kul med nya kläder! Man får verkligen perspektiv när man läser hos dig, förstår att livet och vikten inte är svart och vitt. Att man måste anpassa sig så att man kan gå på middagar, kalas etc.

Motiverande är du!

Svara
Smilgot 8 november, 2009 - 13:01

Så kul för dig att du trivs så bra, du är så otroligt målmedveten och duktig.

Önskar dig och familjen en mysig söndag och njut av smörgåstårtan : Kramis

Svara
cecilia 8 november, 2009 - 12:52

Det är en härlig känsla att kunna handla kläder som sitter bra, och i mindre storlek.Jag är på väg dit….
Jag tycker du har en sån bra inställning till mat, viktigt att njuta av det man äter även om det inte är det nyttigaste man äter.Annars kan man lika bra strunta i att äta det!

Svara
lotta 8 november, 2009 - 12:11

Du har verkligen karaktär och målmedvetenhet!!! Själv har jag halkat in på ett farligt spår – gillar LCHF men är lika svag för godis av alla de slag, detta är ingen bra kombo! Pluskilon på direkten och det fort. Vad tror du om LC utan HF, eller med lagomF? Enligt de böcker jag läst är kaloriräkning och LCHF inte kombinerbart men har förstått att du räknar kalorier, jag får inte ihop det… Tack för all inspiration, än en gång!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.