Krämig tomatsås

av Åse

Här är mitt recept på en riktigt god krämig tomatsås!
Perfekt i gratänger, som pastasås, i köttfärs – You name it!
Vad jag hade den i, i går kommer upp senare!
Yum!
10042015-012A8507


Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Krämig tomatsås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 2 msk olivolja
  • 1 lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 400 g plommontomater i burk (Zeta, Delizie
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk torkad basilika
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1/2 tsk torkad timjan
  • 23 krm salt
  • 12 krm svartpeppar
  • 1 dl creme fraiche, grädde eller kokosgrädde

Instruktioner

  1. Fräs finhackad lök och vitlök mjuk i olivolja i stekpanna.
  2. I en kastrull lägg ner tomater, tomatpuré, lök, kryddor och låt småputtra några minuter. Rör ner grädden och med stavmixern i botten, kör såsen slät.
  3. Smaka av med salt och peppar.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 5

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

3 kommentarer

sofia 11 april, 2015 - 14:09

Wow! Ser riktigt god ut, måste säga att det är härligt att kunna följa dig. Började min viktnedgångsresa i måndags. 23 år och väger 86 kilo. Skall bli roligt att se vilka lchf tips man kan ta med sig från dig. Kramar Sofia

Svara
Åse 11 april, 2015 - 15:02

Hej! Grattis och lycka till! Bästa rådet jag kan ge dig är att du använder din egen kropp som facit och analyserar längs vägen och inte äter saker bara för att det är ”LCHF”.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.