Kom ju på..

18 juni, 2009

…att jag sagt att jag skulle ladda upp en ”nästan-mål-bild”
Den kommer här! Ni får ursäkta att jag ser utschasad ut. Jag och dottern (som dessutom tagit bilden) hade spenderat eftermiddagen shoppandes och det har ju varit aningens hektiskt de sista dagarna, så bry er inte om sminket som hänger under ögonen, eller att håret står på ända *S*

TACK för att NI finns och TACK för att just NI vill hålla till här hos mig! Tänk om jag kunde samla ihop oss alla och så kunde vi festa järnet!!! 😉 Och så vill jag avsluta med att säga att en viktminskning inte bara handlar om att man vill bli SNYGGARE, det handlar om att man vill MÅ BÄTTRE, känna sig hemma i sin kropp och inte känna att kroppen hindrar en från att NJUTA AV LIVET!

002

Märk väl hur toppen matchar layoten här!!! Och Aika-love – ja den är rooooooooooooooooosa!!!

Vi hörs från ”Mallis”

Puss på er!

50 kommentarer
0

50 kommentarer

isabelle 22 juni, 2009 - 15:47

Grattis och åter grattis!
Jag har försökt gått ner i vikt i två års tid, men det har bara resulterat i viktUPPgång. Tragiskt, jag vet. Jag har två frågor: 1. Hur gör du när det finns frestelser i närheten? Alltså, om du blir extremt sugen på choklad och det bara råkar ligga en hemma i kylskåpet…

2. Jag undrar om du inte blir less på ägg? Eftersom man i princip har det som grund i lchf…:)

MVH
Isabelle

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 22 juni, 2009 - 12:34

Wow!
Bra jobbat, du ser grymt fin ut.
Måste vara en härlig känsla att ha kommit dit du är nu.

Och jag imponeras av mer än din viktminskning,
ert hem är jättefint.

Svara
Sofia 21 juni, 2009 - 21:53

Snygg som fan!
Hoppas ni får en skön semester!

Hälsar
Sofia

Svara
Caisa 21 juni, 2009 - 20:35

Så fin du är! Trots att du tycker du ser sliten ut!
Kram och hoppas ni har en helt underbar semester.

Svara
Anna 21 juni, 2009 - 17:43

Du ser verkligen fräsch ut!

Svara
Therese 21 juni, 2009 - 13:57

Vad du duktig du är!!! du är verkligen en inspiration!

Ha en trevlig semester!!!!

Svara
Cia 21 juni, 2009 - 13:45

Snygg du är!!

Svara
Mathilda 20 juni, 2009 - 23:43

Visst är det så, att det till stor del (kanske allra stört del, till och med) handlar om att MÅ BRA och kunna njuta av livet till 100%. Något i alla fall inte jag gör helt och fullt, när jag inte trivs med min kropp.

HA det nu fantastiskt och bäst nere på Mallis!

Svara
Ida 20 juni, 2009 - 21:53

Snygging 🙂 ha en skön semester!

Svara
Beata 20 juni, 2009 - 18:33

Du är så fin! Ha nu en härlig resa med härliga familjen. Själv ser jag fram emot att låta B go low carb, men först efter vintern när bebis nr 2 är ute 🙂

Svara
1 3 4 5

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.