Julen ut, Nyårsafton runt hörnet!

29 december, 2012

Ja där städadde jag ut nästan hela julen! Tomtar, adventspynt och julgranen åkte ut och kvar är bara julstjärnan och mitt älskade luciatåg!
Nu förbereds det för nyårsafton! I morgon kommer familjen Pecci från Karlskrona och på nyårsafton joinar även lillasyster Samone med sambo och barn!
Två flaskor nyårsbubbel väntar här, Taittinger har den läckraste förpackningen! Tycker den är jätteläcker! Känns alltid lite festligare med en riktigt bra flaska champagne på nyårsafton!


Oxfilén och hummerna är inköpta och nyårspyntet även det! Hur firar ni nyår? Är det lite festligare eller tycker ni inte att det är så mycket att fira??

Nyårsoutfiten, en Pernilla Wahlgren klänning, lagom festlig men ändå bekväm!

Förresten, gå gärna med och ”gilla” facebook.com/sverigefirar kul att se hur många svenskar som kommer skriva gott nytt år där på nyårsafton 🙂 Glöm inte att ni kan vara med och tävla om supersnygga Riedelglas!
Apropå glas! På posten väntar 6 snygga Kosta Boda XL Lineglas som jag suktat efter sedan jag blev serverad gott vin i dem hos Rebecca!  De ska vigas in på måndag! =)
Nä hörrni, nu ska jag fortsätta med husstädningen! Titta in lite senare, kommer en tävling och ett gott recept! =)
 

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.