Jul på Görvälns Slott

30 november, 2011

Som sagt, på Campadre hittar man då allt!
Jag har ju varit borta så mycket själv på sistone och ville överraska Daniel med en weekend för bara oss två. Jag fick ett tips av Victoria om att Campadre just nu har en kampanj på Görvälns Slott och jag blev upp över öronen kär i detta ställe, så jag bokade illa kvickt efter ett samtal till mamma med förfrågan om barnvakt 🙂 Stjärnorna på Slottet har spelats in där och det ser bara så fantastiskt ut! Man ska vara rädda om varandra och kan man göra det på ett bättre ställe än på Görvälns Slott?

Kanske faller tunga vita flingor över Görvälns Slott när du kommer hit, kanske anar du bara snön i luften. Du går den gamla lindallén upp mot slottet och är det ljust beundrar du utsikten över sjö och nejd. När du närmar dig ser du den vackra gamla slottsfasaden av gotländsk sandsten. Här har firats jul sedan1600-talet, men aldrig som nu.
Så välkommen
in!
Lekfullt och juligt Kliv över tröskeln och slottet byter skepnad. Vi välkomnar dig med
doftande glögg och juliga överraskningar i slottsmiljö som präglas av nytänkande och lekfullhet. En alldeles sagolik plats för ett riktigt julbord.

Låter det inte härligt så säg??
Inget rum är det andra likt där, som ni ser på bilderna! De har 38 rum, belägna i flyglar från 1750-talet och i tre villor som tillhör slottet.
Vi flyger upp nästa lördag morgon (10 december). Sedan blir det afternoon te, på kvällen julbord (två finalister från Årets Kock är med i teamet i köket!) sedan övernattning i något av de härliga rummen och slottsfrukost 🙂 Härligt va? Gud vad jag längtar efter julmat! Och så ser jag fram emot att få mysa med älsklingen min en hel helg + annat trevligt sällskap där 😉

[nggallery id=10]

20 kommentarer
0

20 kommentarer

M 5 december, 2011 - 09:20

Det där låter ju inte helt fel! Så mys!

Svara
Sara & Busungarna 2 december, 2011 - 15:40

Som en saga!
Hoppas att ni får en alldeles underbar helg <3

Svara
Åse 3 december, 2011 - 11:49

Tack stumpis!!!! <3

Svara
Cat 1 december, 2011 - 07:50

Där har jag varit ett antal ggr, en kompis bodde på ”Görvälns slott” = sidobyggnad så inte själva slottet, för hans föräldrar jobbade där och hyrde detta gamla kråkhus som tillhörde slottet men det var länge sedan nu. Men julbord har jag varit på där och det är såååå mysigt så jag kan bara tänka mig vad mysigt och underbart ni kommer få det där som skall sova över och allt!
Kram

Svara
Åse 1 december, 2011 - 14:55

Vad kul!! Ja det verkar vara ett fantastiskt mysigt ställe!! KRAM!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.