Jag lämnar Femme.

16 januari, 2013

Underbart är kort!
Jag kommer gå tillbaka till AFF och tillbaka till mitt.
Ni som känner mig från ”början” ni vet att jag dels hade en av USAs största grafiksajter i slutet av 90-talet, ni vet att jag hade nya fräscha layouter var och varannan månad, ni vet att jag alltid lagt ner mycket tid på mina sajter för att de ska spegla mig. Jag var en av de första bloggarna i Sverige med egen installation (Greymatter, sedan B2, sedan WP)
Det har därför varit ett kreativt handikapp att tappa den där kontrollen som jag gjorde när jag gick över till Femme. Jag gick in i en portal (med fasta gränssnitt) med öppna ögon, nyfiken på nytt och utveckling men oftast vet man ju inte vad man saknar förrän man inte har det längre! Det har inte varit enkelt att ta beslutet att gå tillbaka men jag är övertygad om att man ska vara ärlig mot sig själv – då blir det bäst, för alla!
Jag är som bäst när jag får skutta omkring i databaser och PHP-kod likt en lycklig kalv på gröna ängar!
Kommer sakna Femme-tjejerna men Victoria blir ju inte av mig  ♥, inte Malin (Fnulan) heller och Anna (Starwoman) är en nyvunnen skön vän. Ulrika och Jenny måste ni kika in till för de är fantastiska med mat och bak! Therese är bara härligt skvatt galen =) och Niiiniz, Marica och Hannah preppar er med värme, vackra ting och allt mellan himmel och jord=)  Puss på er Femme tjejer, ni är grymma!!! Bokmärk dem!
Ni kommer hitta mig som vanligt på 56kilo.se (den adressen länkas alltid till där jag befinne r mig) men även den gamla adressen 56kilo.se kommer fungera och denna adressen xxxxx.se/56kilo kommer omdirigera er.
Tack FEMME för denna tiden! ♥♥♥
PS! Flytten sker under torsdagen, ni kommer att vidarebefodras dit annars är säkrast att ni direkt går till 56kilo.se för den kommer omdirigera er härifrån direkt när allt fungerar som det ska.

60 kommentarer
0

60 kommentarer

Nina 29 januari, 2013 - 19:00

Hej
SUPER att du bytte tillbaka, SÅÅÅ mycket bättre här på AFF 😀
Gjorde pizzabottnen med pofiber som du gett recept på, det blev super gott! TACK för fina recept!

Svara
Åse 30 januari, 2013 - 06:44

Tack!! Känns som rätt beslut! :)) kram!

Svara
Madeleine 18 januari, 2013 - 13:47

Fantastiskt att du bytte tillbaka! 🙂 den här sidan är så mycket lättare att hitta på!

Svara
Magdalena Stenman 17 januari, 2013 - 15:56

Börjar följa dig igen!!! Tog ett uppehåll från bloggar på ett halvår, men din är den första jag hoppar på igen!

Svara
1 4 5 6

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.