Italienskt för italienarna!

av Åse

I går kom familjen Pecci på middag och jag dukade fram italienskt plock. Vi åt så magarna stod i fyra hörn!! Speciellt de chèvrefyllda fikonen var poppis ;)) Så himla trevligt och mysigt vi hade och så fick jag massor av bebismys med lille Bruno! <;3
Jag hade gjort mini pajer (lågkolhydrat såklart) som jag fyllt med spenat, mozzarella, soltorkade tomater och oliver. Gott!
chèvrefyllda, parmalindade fikon – underbara!

Goda och spännande presenter! Faktiskt aldrig läst Hemlige kocken!
Nu blir det frukost här!! Sedan tårtkalas för lilla Alice som fyllt 4 år! Skön söndag och höres! (Hoppas jag! Lite tyst om er 😉
Kraaaaaam!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Elisabeth Olofsson 4 oktober, 2012 - 10:20

Hej Åse! Tänkte göra småpajerna,till hur många pajer räcker en sats pajadeg?

Svara
Åse 4 oktober, 2012 - 11:00

Till småpajer blir det ca 5-6 stycken! Lycka till!

Svara
Elisabeth Olofsson 4 oktober, 2012 - 16:45

Hej Åse!tack för ditt snabba svar ang småpajerna.Du är helt otrolig som hinner svara på alla mejl du får,förstår inte att du hinner.Men det är väl därför vi inspireras så utav din blogg .Längtar tills boken kommer ut. Många kramar till dig:-)

Svara
Åse 4 oktober, 2012 - 16:47

Hihi :)) kramar!!

Svara
Åse 1 oktober, 2012 - 08:38

Varmt lycka till med bloggen!! =)

Svara
Anna 1 oktober, 2012 - 01:58

Härligt med riktigt goa vänner på besök, och att de bor i Karlskrona gör ju inte saken sämre, för där bor lilla ja me; )))
Fikonen vill jag ha receptet på! Eller kommer de i boken? Kram på dig!

Svara
Åse 1 oktober, 2012 - 08:37

Nu finns de i bloggen =)

Svara
Jessica pH-dieten 30 september, 2012 - 22:31

Såg smarrigt ut! Bägge böcker är väldigt bra!

Svara
Sarah 30 september, 2012 - 20:20

Heej!
Grillar du fikonen i ugnen? Hur länge isf? Verkar supergott 🙂
kram

Svara
Åse 1 oktober, 2012 - 08:37

Nu finns receptet i bloggen =)

Svara
Christine 30 september, 2012 - 19:29

De däringa småpajerna såg ju hur goda ut som helst! Men jag har inga såna där formar, och vet inte vad de heter så jag kan inte googla fram dem heller. Så nu måste du berätta var du köpt dina. För jag gissar att silikonformar bara är att glömma?

Svara
Åse 30 september, 2012 - 20:00

Hej! De finns på koketcetera.se :))

Svara
Christine 17 oktober, 2012 - 12:14

Ny fråga, för nu har jag pajformar 🙂 När du gjorde minipajerna, hade du äggstanning och hela köret, eller bara mozzarellan? Tänkte försöka mig på att göra dessa små godingar till middag nämligen 🙂

Svara
Åse 17 oktober, 2012 - 13:22

Hela köret =)

Svara
Christine 17 oktober, 2012 - 16:02

Ohoh! I’m on it, nu är 3 stycken i ugnen, ser hur goda ut som helst. Men, det räckte bara till 3, så jag undrar hur stora dina formar är i diameter, plus hur höga de är? Köpte mina på Lagerhaus och de är ganska låga, fick inte plats med så mycket fyllning. Och så höll jag på att glömma att salta i vanlig ordning (det glömmer jag jämt!)

Svara
Åse 17 oktober, 2012 - 16:52

Mina är runt 9 i diameter och jag gör 5 stycken. Hoppas dina blev bra!

Christine 17 oktober, 2012 - 16:31

~Sorry för frågebombningen, men nu såg jag att ni hade ostbricka också, och blev nyfiken på de portionsförpackade ostarna i guldigt-vad är det för sort?

Svara
Åse 17 oktober, 2012 - 16:53

Det är Camembert!

Tina Johansson 30 september, 2012 - 16:14

Åh ja, förlåt, jag är här! Fullt upp i helgen, trots ledighet =)
Ska laga din thaikyckling nu, låter supersmaskigt – jag menar, kyckling, kokosmjölk och röd curry kan ju inte bli fel 😉
Hälsning från lilla mig i lilla Ronneby

Svara
ÅsaS 30 september, 2012 - 14:14

Jodå, vi finns här… Jag är lite tyst av mig för tillfället, då jag känner att allting runtomkring mig snurrar fort, för fort, så jag knappt hinner med. Försöker bromsa, men det är så svårt… Har ganska bra flyt på det hela, men ibland känns det bara som om det blir för mycket runtomkring ändå. Men snart är jag nog tillbaka på banan i lagom fart igen.
Kram på dug fina du!
ÅsaS

Svara
Anna-Lena 30 september, 2012 - 14:11

Hej hopp, skön söndag på dig. Här går det i snigelfart idag, skall snart ge mig iväg på lite shopping tur sen blir det ett träningspass. Har inte tränat sen i tisdag för jag har inte mått hundra men nu känner jag att det är dax igen. Ha en mysig söndag, kramis.

Svara
Helena W 30 september, 2012 - 13:32

Vad gott alltihop såg ut! Blir sugen trots att jag nyss ätit lunch!
Måste fråga om du har provat att göra något med lakritspulvret du köpte i somras (eller när det var)? Jag hittade också lakritspulver på ICA Maxi men det var nog ett annat märke än vad du hade köpt. Det jag hittade var Kung Markattas och det är ju hur gott som helst! Skulle kunna äta skedvis av det! Fuskade faktiskt igår och tog lite vaniljglass till efterrätt och strödde pulvret över. Uj, uj så gott men det skulle vara kul att använda det på andra sätt också. Kanske kommer det recept i boken??

Svara
Åsa 30 september, 2012 - 11:07

Hemlige kocken är en väldigt intressant bok, fick mej att öppna upp ögonen på många sätt!

Svara
Victoria (matplatsen) 30 september, 2012 - 11:05

Vilka läckre grejer!! Äer man dem med skalet och allt liksom?
kramis!

Svara
Åse 30 september, 2012 - 11:14

Japps!! Supergott!! Kramis

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.