Irish Coffee med Sukrin Gold

av Åse

Har ni en skön lördag!? jag har haft en kanonmysig start. Daniels sovmorgon och jag gick upp vid 8 med kidsen, sedan åt vi frukost i vardagsrummet till tända ljus och till Julkalendern! T.o.m jag älskar den och är ett måste varje morgon 😉
I veckan fick jag hem lite Sukrin gold! Ett bra alternativ till brunt socker! Första gången jag provade den var hemma hos Annika Rogneby när hon bjöd på en sockerfri Caipirinha, så gott!! Och sukrin gold är alltså toppen att ha i en sockerfri Irish! Gottigott!
1 glas:
4 cl jameson (blended whiskey)
8 cl starkt bryggkaffe
3 cl vispgrädde
1-2 tsk sukrin gold (eller brunt socker om du vill ha det!)
Koka kaffet och häll i värmetåligt glas med whiskey och sukrin gold. Ställ en sked i glaset när du häller i kaffet! Toppa med vispad grädde.


 
Halva december har gått! Bara ynka 16 dagar kvar på året! I dag eller i morgon ska vi ta in granen – men måste hitta nytt ställe till den för när vi ändrade om i vardagsrummet så försvann julgransplatsen 😉
Snart är det ett nytt år och oj vad jag ser fram emot 2013! Jag tror det blir ett spännande år för mig och jag kommer att fortsätta jobba med hälsa, mat och inspiration till ett bra liv! Något som jag måste måste måste ta tag i är träningen. Det är den sista pusselbiten i mitt hälsosamma jag. Jag kommer tillsammans med Anna Hallén hålla i en viktminskning/hälsoresa till hösten (mer info kommer!!) och givetvis måste jag leva som jag lär! Jag VILL bli träningsberoende (ja med måtta så klart!!)
Fina träningskläderna från Rönish ligger i väskan och väntar på mig!


I går köpte jag på mig massa julmat! Blev sååååå julmatssugen när jag gick på Ica Maxi! Så till middag i dag blir det en stor julmatstallrik med extra allt! Men första ska jag till Väla tillsammans med resten av Helsingborg.. vojne vojne..
Puss på er finingar! Jag gillar er!Följ min blogg med Bloglovin

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Erica 16 december, 2012 - 22:26

Jo, helst vill man ju ha både vikt, mat och träning i balans. Men ibland får man ta en sak i taget. Låter spännande med en hälsoresa!

Svara
Åse 56kilo 17 december, 2012 - 10:46

Visst är det så!!

Svara
Magda 16 december, 2012 - 16:04

Hoppas din och Anna Hallens kurs hålls i Skåne för då vill jag jättegärna komma 🙂

Svara
Åse 56kilo 16 december, 2012 - 16:15

Resan kommer gå till varma breddgrader 🙂

Svara
Johanna Persson 15 december, 2012 - 19:45

Var har du köpt skorna/vad är de för märke? Jättefina saker!

Svara
Åse 56kilo 15 december, 2012 - 20:21

Hej! De kommer från team Sportia! Märke asics

Svara
Annika Rogneby - Bakglädje med LCHF 15 december, 2012 - 19:30

Du får komma hit igen så bjuder jag på fler drinkar sweetie!!
Kraaaam!!

Svara
Åse 56kilo 15 december, 2012 - 20:21

Kommer snaaaaaaaart ❤❤

Svara
sezzan 15 december, 2012 - 15:05

Kul att du är här på xxxxx!!! Har följt dig sporadiskt sedan du kör VV….
Jag bor själv i Helsingborg och vet inte vart du tränar idag men jag kan varmt rekomendera Träningsakademin! Underbar personal, atmosfär och barnpassning!! =) De har fått mig att bli träningsberoende! Jag har gått ner 50kg sedan 2 år tillbaka ( gjorde en gbp) och är helt fast i träningen tack vare träningsakademin!!
Ett litet tips från mig!! Tackar för en trevlig blogg! Och God jul på dig!!

Svara
Åse 56kilo 15 december, 2012 - 17:04

Vad härligt att höra!! Blir inspirerad!! Jag har träningskort på Aktiverum, men ska ha träningsakademin i åtanke! God Jul fina!

Svara
Sara 15 december, 2012 - 12:21

Åh vad gott med julmat, längtar :)!
Ja jag är mer än redo för ett nytt år, ett år som kommer bestå av en hel del viktminskning och träning!,
Ha en fortsatt skön lördag!

Svara
pilotfrun1 15 december, 2012 - 12:01

Yummie!!!! Dom där blir ett måste till nyår:) Var hittar man sukrin gold förresten?? Kram och ha finaste dagen på Väla!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.