Ingen vägning v.12!!

av Åse
7 kommentarer

Vaknade sent och mådde inte bra så efter mycket om och men bestämde jag mig för att stanna hemma. En av mina VV kompisar i mammagruppen ringde och berättade att mötet var inställt pga sjukdom! Ghaaaa! Vilken tur!! men sura som sviskon är vi!!! Nu får de allt göra något åt konsulenterna i HBG!!! Verkar vara en enorm brist på dem!!

Så jag kämpar på här hemma en vecka till och hoppas på fint minus på måndag! Smygvägde mig för några dagar sedan och då var det 0,7 kg minus sen i måndags, idag var det + 0,2 kg sen förra måndagen!!! Misstänkte det då jag började känna mig som Michelin igår eftermiddag :/ Hoppas det lägger sig under veckan. Ut över det så känner jag mig ganska smal 🙂 Om jag ska sätta en benämning på hur jag känner mig så är det ”Småmullig”
7 kg till och jag är riktigt smal, de kilona under det är finputsning och antagligen märker jag de mest (utan kläder).

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Maria i Göteborg 27 mars, 2007 - 06:48

Jag förstår att det är kluvna känslor när VV är stängt med tanke på att det alltid verkar inträffa när du inte känner dig som smalast. 😉 Det måste ju vara inspirerande att gå dit samtidigt som man vill ha ett fint minus i protokollet. Nästa vecka har garanterat vätskan försvunnit och tagit med sig ytterligare något eller några kilon- precis som vanligt. 🙂

Hur funkade det där vätskedrivande, vad det nu var, som du köpte? Jag går här med korvfingrar sen två dagar och har aldrig tänkt på att man kanske kan göra något åt det. (skynda på processen alltså)
Kram från (ett supervarmt och skönt) Gbg

Ärligt så har jag inte hittat någon mirakelkur 🙁 Förra gången så satt det i i två veckor!! Jag dricker grönt te för det sägs hjälpa men det gör ju kaffe & te annars också eftersom det är vätskedrivande så jag vet inte.. Det är såååå trist!!! Det är en månad sen nu jag samlade sist så jag antar att det är hormonellt, har ju inte fått tillbaka tant röd än men kroppen fungerar kanske så smått igen ändå?
Svara
Malin J 26 mars, 2007 - 13:21

Hoppas du mår bättre nu vännen. Ja jag är fortfarande sk*t sur på VV. Jag skall ringa dem och klaga. Funderar på att gå dit i kväll i stället, om jag gör det så köper jag dina bars.

Svara
jessica 26 mars, 2007 - 12:25

Ja du har säkert minus i alla fall 😉 även om du inte tycker det själv…som vanligt :-d

Svara
Millis 26 mars, 2007 - 11:53

Haha, snacka om tur i oturen då! Så surt det hade varit att åkt dit när man inte riktigt känner för det och så hade det varit inställt!!
Själv går jag tisdagseftermiddagar 16.30 direkt efter jobbet. Senaste veckan har det dock blivit lite för mycket av det goda vissa dagar, tror dock jag klarar mig från uppgång pga flitigt motionerande. Kan väl kanske bli ett litet minus, men i stort sköter jag mig bra och det rullar på så jag håller i och hoppas ner-trenden fortsätter 🙂
3 hekto imorrn hade varit smutt i alla fall, då är det 3 kg på lika många veckor och guldstjärna. Ska ta ett rejält motionspass ikväll så kan det ordna sig *hihi*

Svara
Pia Brevenskär 26 mars, 2007 - 11:43

Jag fortfarande MEGA impad av din kämpar anda. Go Åse Go!!!!
Kram

Svara
Maria 26 mars, 2007 - 10:18

Krya på dig! Och vi håller en veckas-tumme för dig !

Jag själv har tappat ytterligare 700 g och har tagit fram måttbandet och där ”trillar” cm:arna av!! Nöjd är jag =)

Svara
ulrica 26 mars, 2007 - 09:35

Jaa du ;)… du verkar ha tur med att konsulenterna är sjuka
när du känner dig ”pluffsig” 🙂 .
Håller tummarna för att det har gått ordentligt neråt nästa gång istället!

Kram

Haha javisst är det skumt!!! 🙂 Någon har ett gott öga till mig!;)
Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!