Hemma igen! Goda vanor & Vårnytt

av Åse
Innehåller reklam genom annonslänkar till Ellos

Hej mina vänner!

Tillbaka till verkligheten och det är fint det! Underbart skönt att komma bort till sol och njuta i goda vänners lag men lika underbart att komma hem till djur och barn! Ska uppdatera er med lite bilder asap.

Kidsen hade städat sååååå fint här, var nästan finare än när vi åkte! Duktiga kiddos 🥰
Alfons var tvärglad, så pass glad att han väckt mig några gånger i natt, ville nog bra dubbelkolla så jag verkligen var där 😅

Tillbaka till goda vanor! Var en så bra vecka förra veckan och jag fokuserade på att hålla min fasta och äta proteinrikt (och som vanligt lågt i kh)
Dagens frukost strax efter 13 blev favorit i repris: YUMMIE!
(Grekisk yoghurt med keso, lite nötgranola, jordnötssmör och tre skivor mandarinklyftor, 1 ägg )

Adminmåndag i går vilket innebär att det är admintisdag idag istället.
Jag ska strax inta kontoret och sätta igång med kvitton men har haft elektriker här nere så jobbat från soffan.
Surfar lite nytt, just nu är det 30% på dyraste varan inkl möbler + 25% på Ellos kollektioner.

Kommit in en hel del nytt och fint tycker jag!
Älskar beige och gärna i kombo med färgklick.

Dessa i sobert beige gillade jag: TröjaBlus • Boots • Tröja •

Söta färgklickar! Finns under NYHETER
Den sista ljusblå finns även i svart – snygg!

Ikväll blir det något med kycklinglårfilé men jag bjuder på ett enkelt med gott fiskrecept här till er!

Torkskfilé i krämig chili- och hummersås

Går bra att ha i lite grönsaker i den här rätten, så blir det en allt i ett!

Kram och trevlig tisdag!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Torkskfilé i krämig chili- och hummersås


  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

800 g torskfilé
salt, peppar
2 dl grädde
1 dl naturell färskost (kan ersättas med creme fraiche)
1 msk hummerfond
1/2 dl sweet chili sås
1 knippe hackad dill
salt, peppar
2 dl riven lagrad ost (tex västerbotten eller präst)


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr.
Torka av filéerna och lägg i ugnsfprm. Salta och peppra.
Vispa ihop såsen, låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Häll över såsen och toppa med riven ost. Sätt in i ugnen i 15 minuter och kör sista 5 minutrarna på grillfunktion (300 g)

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Mör Currykyckling (Crockpot Express) - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 1 februari, 2023 - 12:28

[…] gjorde min yoggibowl som ni såg i gårdagens inlägg till henne – smaskigt tyckte […]

Svara
Helena 1 februari, 2023 - 07:12

Inlagda clementiner? Det har jag inte hört talas om, finns recept på det här tro?

Kram!

Svara
Åse 1 februari, 2023 - 10:36

Mandariner 😅 Köper färdiga.

Svara
ÅsaS 31 januari, 2023 - 22:44

Alltid lika spännande att se vad du hittar på för fiskrätter! Fisk är ju något som folk (jag, t ex) tycker är svårt att variera och komma på nya smaker och tillbehör. Oftast blir det bara enklast möjliga, salt, peppar, citron och *tjoff* så ska det vara färdigt. Säger som jag sagt många gånger tidigare – Detta SKA jag laga snart!
Kram 💕
Ps: Blev ni blöta av nåt regn i Torre? 😉

Svara
Barbro 31 januari, 2023 - 18:44

Såna här enkla recept gillar jag-använder du färsk fisk eller frusen?
Ha en bra kväll.

Svara
Åse 31 januari, 2023 - 18:46

Det går bra med både färsk eller fryst så länge den är tinad.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.