Helkväll på Nelly’s Food ETC ❤️

av Åse

Jag får ofta frågor kring restauranger i Helsingborg, men ärligt så är jag inte ute så ofta i HBG! Skomakarens barn ni vet.
Jag har ju mina favoritställen som jag ofta går till och Nelly’s Food ETC på Radisson Blu Metropol är definitivt en av dem!
I fredags firade de 2 år och jag, Daniel och några vänner begav oss dit på AW!
Jag och Daniel slog dessutom på stort och sov över på natten, visst är det lite skumt att göra det i egen stad!? Men så mysigt!!

Vi hade med oss våra grannbästisar Anna & Joel. Daniel kom direkt från en kollegas begravning i Trelleborg, sorgligt.
Efter en timme mötte godingarna Rebecca och Malin (Fnulis) med man Fredrik upp!

Min drink! En fläderdrink och jag bad att de skulle skippa sockerlag och öka upp syrligheten, hehe YUM!

Annas drink såg livsfarlig ut! haha!Vår goe kypare för kvällen!


Joel, Malin och min älskling 
❤️

Bengt! Grymme Bengt var där!

Till förrätt tog jag Svensk löjrom yum! Med vispad crème fraiche, syltad rödlök & råraka!


Vilken KVÄLL vi fick! Alltså! Vi skrattade och sjöng och dansade! Grym livemusik i form av en pianist och jag tror vårt sällskap hördes mest! haha!Jag tog Duo på hjort! säsongens svamp, variation på kål. cognacsås, morotspuré
Väldigt gott fast jag önskar att jag tog hamburgaren! =)


Annas burgare såg ju inte fel ut som sagt!

Ja vad hände här? haha!Denna donna!
Som sagt, pianisten fick igång oss alla! Åh vad livemusik är HÄRLIGT!!Runt 23 var vi alla nöjda och glada och kramades adjö ❤️❤️❤️


Vårt rum väntade och jag kan varmt rekommendera även hotellet!
Vi kände att vi ville sova ut och beställde därför frukost på rummet – det är allt lite extra lyxigt =)
Man kunde beställa vad man ville ha och vi ville ju mest ha ägg! Haha!
LOVED IT!
❤️
SparaSpara

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Anette 24 september, 2017 - 19:33

Sitter och läser ikapp mig på alla mina favoritbloggar och måste säga att det här inlägget blev jag alldeles bubblig av! Vilken härlig kväll! Vad mycket energi och mysig vänskap! Loved it!! Ni är toksnygga hela bunten. 😊

Svara
Jenny Jonsson 19 september, 2017 - 17:47

Åh, jag älskar att bo på hotell. Åker jag bort bor jag alltid på hotell, inte stuga, vandrarhem eller annat, utan hotell. Och jag bor på hotell i min egen stad åtminstone två gånger per år. Händer oxå att jag far till Boden eller Piteå (grannstäder) och bor. Men att bo i hemstaden är ändå något speciellt. Skönt att kunna vara hemma på 15 minuter efter man lämnat hotellet. 😉
Ha det fint!
Kram <3

Svara
Fnulan 19 september, 2017 - 08:21

Jaaaaa vilken kväll!! Så mysigt, roligt, gott och massa med kärlek. Jag ångrar att vi inte stannade över så vi måste göra det igen!!!

Svara
Vanja Burliun 18 september, 2017 - 21:50

Härliga foton, känns som att jag var med.

Svara
Emma E 18 september, 2017 - 20:34

Vilken härlig kväll✨
Å lyx att bo på hotell i sin egen stad, det borde man som sagt göra oftare👏
Vad är det för fin klänning du hade på dig? Älskar den typen av klänningar 👌
Ha en fin kväll! Kram

Svara
Åse 19 september, 2017 - 09:40

Tack Emma! Det är en gammal klänning tyvärr! 5 år typ tror jag 🙂

Svara
Marie 18 september, 2017 - 19:12

Hej, tack för en underbar blogg. Provar många recept hos dig. Vi kör inte LCHF fullt ut, men måndag till fredag försöker vi köra så mycket som möjligt. VI har en dotter som väger några kllo för mycket och hon vill gärna gå ner ca 8-10kg. Hon är 16 år, men för ung för VV os.v. Efter bara några veckor så har hon lyckats gå ner 3,6 kg…men ibland unnar hon sig, och det har vi sagt att hon måste få. När det gäller pasta: Vad är det för skillnad på vanlig pasta, äggnudlar, fullkornspasta, fiberpasta, bönpasta, kungsörnens bönpasta med 30 % bönpasta m.m…..
Hon älskar pasta (och jag med), och det hade varit intressant att höra vilket som är bäst…kan ju gissa…men jag vill gärna ha ett inlägg med din syn på saken 🙂 Tack snälla om du vill göra detta.
Kram Marie

Svara
Åse 19 september, 2017 - 09:42

Hej Marie!
Jag skulle vilja säga att bästa valet är en ekologisk bönpasta typ Risentas eller A la Ecos eller Nick’s! Hellre bönor än glutenpasta som de andra är!
Bönpastan kidnappar inte belöningssystemet i hjärnan som glutenpasta (eller glutenfri pasta med massa majsstärkelse och annat skräp i gör)
Fokusera på hälsosamma matval som gör att hon slipper kämpa med sug så ska du se att allt faller på plats.
KRAM

Svara
Izabelle 19 september, 2017 - 11:19

Lär istället din dotter att hon är fin som hon är! jag blir så ledsen när jag läser att hon bara är 16 år och inte är nöjd över sin kropp 🙁 så hemskt! Jag har själv haft ätstörning och även fast jag är frisk idag så kommer aldrig ”tankarna om mat” gå ur kroppen. Det är inte fult att vara tjock.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.