Hej sköna söndag!

17 mars, 2013

God middag! Strålande sol ute så vi ska packa ner sjuklingen i vagnen och ta oss ut på promenad!
Jag somnade inte förrän 2.30 och vaknade 7! Helt galet, jag som hade sovmorgon!!
I går blev det som sagt min favoritpizza fast jag uteslöt ananasen och så lade jag till 1 msk kokosmjöl och 2 msk kruskakli och tog 4,5 dl vatten istället för mjölk. SÅ GOTT!!! (gjorde plåtpizza av receptet) Hade Santa Marias Mango Curry istället för vanlig curry och så toppade jag med jordnötter. Slår vilken köpepizza som helst! Givetvis kan man utesluta bananerna.
Dagens frukost blev äggsmör med avokado och två fröknäcken med ost och skinka. Första dagen idag med ost, men som sagt jag har inte tänkt att ta bort mejeri helt och inte smör eller hårdost/mogen ost.
Mätt och belåten och lär stå mig ett tag.

IMG_1677

Photo 2013-03-16 19 21 30

I dag är artikeln med mig i Aftonbladet Plus:
20130317-101554.jpg

20130317-112442.jpg

 

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

5 kommentarer

Maria 18 mars, 2013 - 09:06

Hej!
Jag har dietat sönder min kropp så den reagerar med att gå upp i vikt så fort jag försöker igen. Har kört Isometoden, Gi och Viktväktarna utan resultat. Tänkte därför prova Lchf. Men då är det människor som säger till mig att det inte är någon idé pga att jag har blodgrupp A och att det inte fungerar på oss. Stämmer det?
Mvh Maria

Svara
Åse 18 mars, 2013 - 09:19

Hej, jag har ingen erfarenhet av blodgruppsmetoden tyvärr utan då är det bättre du kontaktar ulrika Davidsson som arbetar med den metoden.

Svara
jannice lindell 17 mars, 2013 - 21:17

låter gott med din pizza. måste testas å göras.

Svara
Fia Karlsson 17 mars, 2013 - 19:44

Hej. 3:e veckan med lchf och nu äntligen kommer kraften och energin tillbaka. Gjorde pizza enl. receptet ovan men när jag skjutsat in pizzan i ugnen och satt mig ner läste jag att botten skulle gräddas INNAN jag la på resten. shit, nu blir det experiment. Drog på värmen till 225 grader och pizzafunktion, dvs grill över och undervärme. Spännande.
Gjorde egna lasagneplattor igår efter recept från din bok. Omg, så gott. Min stora last är nämligen pasta som jag kan överäta i mängder. Det enda som jag var tveksam till om jag skulle klara lchf en livstid men lasagnen gjorde mig så glad. Nu vet jag att det finns fullvärdigt alternativ till pastan. Dock får det bli till helgen då lite smaskiga rätter serveras. Min IBS-mage mår så bra på lchf att jag nu tar medicin bara varannan dag. Nästa v ska min träning införas, delmål vårruset och målet blir, som vanligt, tjejmilen. / Fia

Svara
tove 17 mars, 2013 - 17:34

Åh måste prova på pizzan någon dag!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.