Hej härliga julmånad!

av Åse

Vad mysigt det var att i morse få stiga upp, tända lite ljus och bänka sig med en kopp kaffe till julkalendern med barnen! Tittade ni? Vad tyckte ni?

Första siffran på adventsljusstaken Day ljusstake och DAY calendar från Blackballoon
 

Svart kalenderljus från lilla bohaget i HBG (märke okänt)
Provade nya smaker från Nespresso variations! Noisette, Macadamia och Cocos! Muuuuuuuums!! Min favorit var kokos, jag älskar ju kokossmaken i kaffet. Jag dricker sällan Caffe Latte, tycker det är för mycket mjölk och vill ha mer kaffesmak så ute beställer jag alltid en caffe machiato och så här gör jag min:
Caffe Machiato:
Dubbel espresso (8 cl)
4 cl ångskummad mjölk


Så skönt det var att komma hem till familjen i går, jag gjorde helstekt ryggbiff och kålrotspommes till det och whisky/pepparsås – smarrigt! Sedan satte vi på Ice Age 4 som jag somnade i får, det var min kväll det =)
Julbordet på Rissne gård i Sundbyberg var verkligen så himla bra! En gammal gård från 1600-talet och hela känslan där andades jul!

Vilket gottebord! Jag festade till det med några skedar pannacotta och två praliner, smaskigt! 

Mat i stora lass! Men det som är bra med mat med proteiner och fett är ju att man blir mätt på litet.

Per Wikholm är på väg att hugga in på julbordet

Annika kunde inte heller låta bli att fotografera gottebordet 😉 

Tobias på Pagina (mitt förlag) och gulle-Annika 

Jag och Lennart (VD på Optimal/Pagina) 

Jag, Inger (Optimal/Pagina) och Annika. Inger är den jag haft mest kontakt med på förlaget. Hon var även hemma hos mig under en av fotodagarna till boken.
Och så har jag fått lite frågor på by Malene Birger byxorna Rosselu! Så här sitter de på! Och det var vad jag hade på mig på julbordet – fick många komplimanger över min juliga klädsel! hihi!

Hunkydory Loa tank top (jag har samma i klänning!) och Rosselu by Malene Birger
Nu ska jag ta tag i rollern och måla! Ska måla väggen i vardagsrummet där vi hade vitrinskåp/TV bänk på minnan och den är lite ful.
Sedan i kväll så släpper min make i väg mig till Anna! Kommer ni ihåg henne? Anna har nu, snart 2 år efter kostomläggningen gått ner strax under FEMTIO KILO! Helt fantastiskt och hon är vackrare, piggare, lyckligare och friskare än någonsin! Hon är i princip nere i den vikt hon vill och är normalviktig på alla sätt. Hon var pre diabetiker innan med högt kolesterol (dålig kvot) och alla värden är numera bra! Anna kommer finnas med i min bok som inspiration och berättar sin historia. Anna hade allt emot sig: En jobbig kropp som var van vid att svältbanta, hon hade högt kortisol pga stress, hon hade hälsoproblem men det viktigaste, hon gav inte upp fast hon inte gick ner någonting de första 6 månaderna!
Så vi ska skåla i bubbel för hälsa och lycka ikväll! 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

mia 5 december, 2012 - 23:26

de är så jäkla snygga.. want!
kram

Svara
Blackballoon 2 december, 2012 - 13:37

Så mysigt. Trevlig advent på dig!
kram Jenny

Svara
Popprinsessan 1 december, 2012 - 22:15

Supersnygga byxor!
Önskar att du kunde dra ihop en inspirationskväll! Din entusiasm smittar av sig!
Kram, kram!

Svara
Åse 2 december, 2012 - 03:48

Ja men Gud vad kul! Bra idé!!

Svara
Sara 1 december, 2012 - 22:08

Hej! Tack för en mycket bra blogg! Jag tänkte baka lussekatter a’la lchf i morgon, och i receptet står det att man ska ha sukrin. Det enda jag kan få tag på där jag bor är Ica stevia strö. Vet du om man kan byta sukrin mot detta, och hur man i så fall ska räkna? Trevlig första advent i morgon! Kram

Svara
Sara 1 december, 2012 - 20:09

Whoopidoo vilka shyssta brallor!!!! Undrar om man kan hitta dom i Wales!!

Svara
Anna Haeggman 1 december, 2012 - 14:54

Å tänk. Jag tycker pricis tvärtom. En av nackdelarna med fett och protein (oxå den enda nackdelen dock) är just att man blir mätt så fort. Jag älskar att äta. Det är ju så gott.
Fin du är i glitterbyxor!
Trevlig advent!
Kram Anna

Svara
Åse 1 december, 2012 - 15:34

Haha jag älskar också att äta och tyvärr både ofta och mycket men med LCHF så fungerar min mättnadskontroll så då blir det en fördel :))

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.