Här och Nu

av Åse

Ja det är helt klart så att just nu så räcker inte dygnets 24 timmar till! Haha!
Tjejernas rum är så gott som klara, det är bara lite smått som ska upp. Men ni vet ju hur det är, allt tar ju så mycket längre tid än man tror!
Allrummet där uppe är fortfarande i kaos med hela mitt gym där och lådor och bråte från tjejernas gamla rum som ska sorteras.
Båda tjejerna har gymnastiktävlingar både idag och i morgon + träningar så vi får fixa vad vi hinner i kväll och i morgon kväll.
Jag får verkligen möjlighet att arbeta med all kunskap jag får i min stresscoachutbildning och arbetar ständigt på att ta tillbaka galopperande tankar som hela tiden vill framåt framåt och jag försöker vara här och nu.
Det är ju det enda vi har, nuet! Inte i morgon eller i övermorgon. Allt löser sig! Ingen anledning alls att oroa sig över vad som ska hinnas med i morgon eller i övermorgon.
Jag känner att jag har så mycket enklare att hålla nere stressen och att inte uppslukas av den och låta den ta form som en tornado och dra med sig allt och alla. Jag är bättre på att strukturera upp vad som ska göras och vad som är viktigt och att acceptera det som inte hinns med. (Sa jag att Evernote är min nya bästa vän??)
En mycket större förståelse och insikt om hur jag själv fungerar är absolut det som varit den största hjälpen. Helt plötsligt så lägger jag märke till beteende som leder till stress, jag accepterar och tar tillbaka fokus. Många AHA upplevelser!
Apropå vårt just nu kaotiska hus haha! Min garderob i gymmet har ju försvunnit nu så för tillfället hänger kläderna på klädställningar i vardagsrummet hehe! De ska upp där uppe och så ska vi ta och sortera och fixa i ordning vår stora garderob där uppe så vi kan ha dem där. japps, renoveringar drar med sig massa! Men det ska bli skönt, vi behöver få bättre ordning i våra utrymmen. Det är PRIO ett detta året!

Chili har fått sig en ny favoritplats: Junis nya rum! Han ligger och sover i hennes säng i tid och otid! Gammelgubben! 💖

Juni och jag har sorterat in hennes saker i nya lådor. Det är ju en hel del som hon måste sortera bort! man kan ju inte ha kvar allt.

Nu ska jag tvätta ut hårfärgen, sedan lägga mig med ansiktsmask och öva mindfullness och sedan ta mig an recepten i appen. Eller just det, här och nu var det va? =) 
KRAM på er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Jessica 5 mars, 2018 - 18:14

Hej
Vart är heltäckningsmattan ifrån?
Även lampan på hyllan?

Svara
Elin 3 mars, 2018 - 20:51

Hej!
Tack för en härlig, suuuuper-inspirerande och genuin blogg! Jag måste fråga vart detta fina påslakanset kommer ifrån? 🙂

Svara
Åse 4 mars, 2018 - 11:28

Tack snälla! <3 De är från IKEA =)

Svara
Jessica80 3 mars, 2018 - 16:06

Vet du vad det bästa med dig och din blogg är? Den är genuin! Du bjuder så på dig själv, visar dig sårbar och visar inte en påklistrad fasad. Du är så kreativ och fantastisk och jag blir lika inspirerad av din mat, ditt hem som jag blir av dig och ditt liv! Det är underbart att få följa med på dina resor, både faktiska och de inre!
Jag (och många fler) borde kommentera oftare och tacka dig för allt vi faktiskt får här! Tusen kärleksfulla kramar!

Svara
Åse 4 mars, 2018 - 11:54

Tack för dina rader! 💖 Det behövde jag höra 🌟 Stor kram!

Svara
Eva midjik 3 mars, 2018 - 14:24

Du är fantastisk!💕Ta det lugnt😍

Svara
ÅsaS 3 mars, 2018 - 13:01

Här och nu – lättare sagt än gjort.. Har 5 dagars ledighet framför mig, utan något egentligt planerat, men en massa saker jag VILL göra. Och vad händer?! Vaknar upp efter en natts kass sömn (fullmåne) med påbörjan till migrän, svullen hals och hosta.. Och ikväll som vi ska ut med jobbet och äta och spela bowling. Har motat huvudvärken i grind så jag hoppas att jag trots allt kommer iväg ikväll. Har ju sett framemot detta!
Lite lunch i magen och sen en lång skön dusch så kanske humöret stiger några nivåer!
Önskar dig en skön och någorlunda lugn helg! Kram ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.