GOTT Nytt 2013!!

av Åse

GOTT NYTT ÅR raringar!!!!!! ♥ ♥
Jisses vad taggad jag är för både dagen och för det nya året!! 2012 har varit ett utvecklande år för mig och jag har så mycket roligt och trevligt att se fram emot och 2013 ska bli ännu bättre har jag bestämt!! Jag ska sikta in med på att bli av med dåliga vanor och satsa på de bra vanorna! tjohoooooo!!!
I dag vaknade jag tidigt, kl 9!! 😉 Vi har sovit till 10.30 allihopa senaste veckan =)
Älskar att tassa ut i vardagsrummet och mötas av underbara Happy Lights!! (köpt hos Borett)

I går kom familjen Pecci och jag och Rebecca och bebis Bruno spenderade några timmar på Väla och shoppade och fikade, makarna och barnen var på Busfabriken =)
Jag köpte lite till nyårsmiddagen och bla den här raringen! (Cervera)Precis vad jag letat efter!! Perfekt till bubbel men även till att lägga i öl, dricka, vatten, xides etc!

På kvällen åt vi gott, Rebecca tipsade om en rätt jag bjudit på förut och den finns ju med i boken! (sid. 44) Kycklingcurrygratäng.



Koncentrerade grabbar och smått uttråkad Alice 😉 
Nu ska jag ta på mig och bege mig till Maxi! I går var det helt länsat och kunde inte köpa vitlök!
Ha nu en helt underbar dag och så hörs vi i ett helt nytt fräscht 2013!!!
PS! För att kommentera behöver ni ha ett konto här på Femme alternativt kommentera med ert FB konto! Det är för att värja oss mot både spam och elaka/anonyma kommentarer (som tyvärr är vanligt hos os bloggare) men snälla, ta er tid att skapa konto här eller kommentera via FB för det betyder mycket att ni kommenterar! Tror det ska fungera som det ska nu, annars maila mig så får jag vidarebefodra vilka problem ni har.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

linruz 1 januari, 2013 - 17:23

God fortsättning sötnos.
Kram
Lina

Svara
Åse 56kilo 1 januari, 2013 - 20:20

Tack detsamma Lina!! <3

Svara
Maria 1 januari, 2013 - 11:39

Gott Nytt År! Receptet har jag provat och det var riktigt gott. Igår firade jag in det nya året i en alldeles nyinköpt klänning. Hade gått och kikat på den under hösten men inte ens provat för att den var så dyr. Nu fanns den på rean, men när jag provade M var den för stor =0.(Har haft stl 42/44 de senaste åren. Storleken mindre som fanns kvar, var XS och jag trodde inte det ens var värt att prova, men gjorde det ändå. Den satt perfekt =). Har nog inte kännt mig så fin sedan mitt eget bröllop -94. Allt detta tack vare ett halvår med LCHF där din blogg varit en stor inspiration. Något nyårslöfte behövs inte, har inga planer på att sluta äta så här gott och som får mig att må så bra. Kram och tack från en stolt innehavare av en Bondelid klänning i stl XS

Svara
Åse 56kilo 1 januari, 2013 - 20:32

STORT grattis!! Visst är det helt underbart och man blir s lycklig!! =)

Svara
kaatzi 1 januari, 2013 - 11:26

God fortsättning!
Hoppas att gårdagen var magisk 🙂
Kram K

Svara
Åsa 1 januari, 2013 - 08:28

Önskar dig och dina nära och kära ett riktigt gott nytt år! Ett nytt lika spännande och händelserikt år! Ett år med ny inspiration och massor av goda, trevliga recept. Jag hoppas och tror att 2013 kommer att bli ett bra år!
Kram och ha det riktigt gott!
ÅsaS

Svara
Åse 56kilo 1 januari, 2013 - 20:33

Stor kram tillbaka Åsa!!

Svara
popprinsessan 31 december, 2012 - 16:42

Ett gott nytt år vill jag önska dig Åse! Tack för all inspiration du gett mig under året som gått. Ser fram emot mer under det nya året 🙂
Kram!

Svara
Åsa 31 december, 2012 - 14:54

Gott nytt år önskar jag även dig! Hoppas och tror att 2013 kommer att bli ett bra år! Det känns så just nu! Det ska bli mitt, och ditt, och alla andras år.
Kram och ha det riktigt gott!
ÅsaS

Svara
catmajan26 31 december, 2012 - 14:34

Vad fin din bok är!! Har redan provat en del av recepten, så gott! Gott nytt år önskar jag dig och din familj.

Svara
FruBengtsson 31 december, 2012 - 14:32

Gott Nytt År Åse! Hoppas ni får en toppenfin dag ❤
Är helt övertygad om att 2013 kommer att bli awesome ❤
kram

Svara
al68 31 december, 2012 - 14:26

Gott Nytt År till dig finaste Åse, jag ser framemot ett nytt härligt år. Skall bli bättre med min kost det är mitt mål. Min träning var målet 2012 och det har jag lyckats med galant, minst tre gånger per veck

Svara
Åse 56kilo 1 januari, 2013 - 20:34

SÅ duktig!! BRA jobbat!!

Svara
Maria 31 december, 2012 - 13:07

Gott Nytt År! Fick din bok i förra veckan och ska köra på dina veckomenyer men detta receptet såg så gott ut så vi provade det redan häromdagen, och det var en riktig höjdare 🙂 Så förstår att Rebecca ville ha det!

Svara
helma 31 december, 2012 - 12:40

Gott Nytt År till dig och din familj!
I kväll ska jag göra din kräftsoppa (för första gången) till förrätt. Ska bli smarrigt!
Ska bli kul att läsa här i januari och ta del av dina tips och härliga recept.

Svara
Mathildas mamma 31 december, 2012 - 10:22

Önskar dig och din familj ett riktigt gott nytt åroch tack för allt du delat med oss under 2012. Väntar och väntar på att din bok ska komma så jag får ta nya tag. Ska bli så roligt att följa dig under januari…så kanske kanske blir jag av med mina 5 trista kilon runt midjan.
Kram finaste bästa Åse

Svara
Åse 56kilo 1 januari, 2013 - 20:34

Håller alla tummar och tår att boken kommer snart!! Och stort lycka till! <3 KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.