Go'morron måndag!!

av Åse

Hej alla fina läsare!
Huuu, i dag var det kämpigt att gå upp! I går fick jag fyra timmars sömn så jag har en del att ta igen. Så jag sitter här i sängen, med stor kaffekopp med kokosfett i och frukost-TV på, Milo är lika trött som jag och ligger tätt tätt intill mig.
I lördags var jag och Petra hemma hos Sara och åt god plockmat, poppade lite musik och hade det supermys! Ut en vända på stan, galet mycket folk ute! Måååånga spöken, häxor, vampyrer och f-n och hans moster ute! För mycket folk ute för att det skulle vara roligt.

Sara hade dukat upp god italiensk plockmat, 100% low carb!
 
Mitt fina BL halsband!

Man ser så dåligt på bilden, men jag har Du&Jag blusen från CL på mig.

Skor SkoRönne, halsband Bohemia Luxury, Väska Lilly of Sweden
I går hade vi familjekalas för våra tre fölsegrisar. T.o.m undertecknad åt tårta, var inte i går och hjälp vad sött det var! Tårta är inte min melodi egentligen, jag äter hellre vetebröd om jag ska festa till det!

Engångs is the sh*t när man har kalas! Tom skedarna är i plast fast ser ut som de är i metall!

”Viiiii gratulerar, viiiii gratulerar” och 33 ljus i tårtan =) 14 + 14 + 5

Blååååååås!
I dag borde jag till gymet, när man är som tröttast det är ju då man behöver energin som träningen ger!! Ska först ta en dusch så jag piggnar till tror jag! Skön måndag på er!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Kristina Sv 8 november, 2011 - 11:34

Hej igen, bara lite nyfiken på vad du ser på för frukost-Tv? Jag har ett jobb där jag ngn gång i veckan börjar senare på dagen eller är ledig mitt i veckan. Jag är helt hookt på att då ta långfrukost när sonen är avlämnad på skolan. Det är riktig kvalitetstid för mig själv. Äter min yoghurt med bär och gör en stor kanna kaffe, ner till tv-soffan och där tänds ljus och på med 4-an. Först blir det nyhetsmorgon och sedan Efter tio med Malou. Under tiden småkollar jag in en del på datorn och ev fixar med liggande pappershög man har väntandes jämt…. Jag njuter så. Men när jag nämnt detta för vänner så tittar de aldrig på frukost-tv. Blev därför nyfiken när du nämnde det här 🙂
/Hälsning från en som just nu sitter med datorn framför Efter tio!

Svara
Åse 8 november, 2011 - 12:27

Tittar på samma som du! =)) Får i väg barn sedan sätter jag i gång en tvätt, sedan frukost-tv och bloggande/bildhantering/mailsvar etc 😉

Svara
Kristina Sv 8 november, 2011 - 12:34

Vad kul, äntligen en som kör samma upplägg som jag!
Tror det är för att jag, som jag just läste att du också väljer, försöker göra varje dag lite till helg och extra. Alltså inte bara njuta på helgerna, vill njuta av alla dagar 🙂
Mkt intressant på Malou oftast, dessutom har programmet blivit mer ”ungdomligt”, tydligen för hennes största tittargrupp tydligen blivit mammalediga :), från början tror jag hon riktade sig mer mot arbetslösa och äldre som var hemma om dagarna.
Kram

Svara
HurtMaja 7 november, 2011 - 21:14

Happy monday!

Svara
Anita 7 november, 2011 - 20:50

Vilka fina kort att titta på när man sitter i soffan och är lite lagom trött efter kaffet. Snygg väska du skaffat.
Det är skönt att använda engångs ibland, de är så snygga nu för tiden. 🙂

Svara
Cecilia Ahlmark 7 november, 2011 - 20:27

Hej!
Tusen tack för en kanonbra blogg. Får alltid sådan inspiration när jag går in här, snygg design, goda recept och fräscha modetips. Klickade precis hem en Daniela väska från Creative Lounge :-), perfekt storlek, laptopen får ju plats! Ha en go kväll!! Kram Cecilia

Svara
ÅsaS 7 november, 2011 - 16:53

Tjusig pingla, vackra barn, underbar helg..!!. Blir lite smått avis, då jag själv känner mig hängig, med en förkylning från hell på besök… Jag som sällan blir förkyld… Men nu, nu är det på RIKTIGT! Ska kurera mig så gott det går med halstabletter, nässpray, te och en varm go’ säng.
Kram på dig fina du!
ÅsaS

Svara
Yvonne 7 november, 2011 - 14:15

Låter som en mkt mysig helg! Men du… åh, kffe med kokosfett? Berätta!! Blir så himla nyfiken 🙂

Svara
Mats 7 november, 2011 - 13:43

Tjusiga bilder o fin blogg! Impad över att glas och tallrikar står kvar på de lutande borden, brukar inte funka hemma hos mig. 🙂

Svara
Åse 7 november, 2011 - 13:46

Hahaha! Underbart!

Svara
Tove Henriksson 7 november, 2011 - 12:01

Vilka härliga bilder att få serverade såhär på måndagsförmiddagen när man ligger hemma och snorar! Vilken jättesöt födelsedagsprinsessa!! Tycker allt du får ta dig iväg till gymmet, du får ju träna för mig med nu när jag är sjuk =)
Kram!

Svara
Tina 7 november, 2011 - 11:52

Verkar varit en riktigt härlig helg! Vet du var man får tag på engångstallrikarna, besticken och muggarna? Det var ju jättesnyggt!

Svara
Åse 7 november, 2011 - 11:54

Ica Maxi! =))

Svara
Lotte 7 november, 2011 - 10:53

Gu så gott med massa plockmat 🙂 Hoppas du får en kanonbra vecka!! Kram Lotte

Svara
Åse 7 november, 2011 - 10:56

Same same! =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.