God morgon sköna Söndag!

av Åse

God morgon! Jag och Alice är ensam vakna här i hushållet och har det mysigt! Alice har fått vara smakråd när jag provat klänningar inför nästa helg! Det står mellan en Valerie och en Odd Molly just nu 😉

I går hade jag en skön slappedag! Efter det att våra gäster åkt efter frukosten så blev inte många knop gjorda! Så skönt! Det är så sällan det händer att man unnar sig att slappa på soffan med fjärrkontrollen i högsta hugg! Vi låg där och trängdes allihopa, barn, vuxna, två hundar och en katt och två för små soffor! Ha!

I fredags kom våra fina vänner från Karlskrona! Det blev lite plock och ett glas mousserande medan maten gjorde sig klar (ja den sköter ju sig själv i ugnen!) Till Rebecca blev det ett glas mousserande alkoholfritt för i hennes mage finns en liten beeeeeebis.

Outfiten på fru Fredrikson! Koftan är ett OM fynd från Campadre och så OM underklänning till det.


Rebecca kom med uuuuuunderbara handgjorda praliner inköpta på Elit i Karlskrona (där jag njöt av praliner när vi var hos dem) Jag fullkomligt älskar finpraliner!


Kristian underhöll småtjejerna, ja de som var vakna 😉


Hel laxsida med ugnsrostade grönsaker


Gott! Kall creme fraichesås med dijonsenap och räkor, kommer recept en dag!


Passionspannacotta!

I går kväll skulle jag gjort en gammal god Viktväktarklassiker (med lchf mod så klart) som jag ofta gjorde förr men det slutade med att vi beställde hämtmat! Kebabsallad 😉 Så det blir kvällens middag! Men först blir det ju frukost! Keeeeeeeeeesoplättar!!!

Skön söndag på er!! <3

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Mia 29 april, 2012 - 18:36

Skitsnygg!! Grymt snygg figur också, verkligen!! Som vanligt blir jag jätteglad av gå in och läsa här och samlar massor av härlig inspiration! Att man kan fortsätta med sitt intresse att laga god mat med goda råvaror och bra råvaror, greja i köket och samtidigt må så bra och hålla formen! Hur man mår på lchf är helt fantastiskt!! Lovely! Många kramar till dig för din fantastiska inspiration och alltid så fina bilder, gör jättemycket!

Svara
Åse 30 april, 2012 - 08:54

Men gulliga du! Tack för den rara komplimangen!! Stor kram!!

Svara
Jenjo 29 april, 2012 - 14:36

Oj så gott maten såg ut! Tur vi ska äta lax idag, så jag får dämpa fisksuget efter att ha sett dina fina bilder! 😉
Ha en bra dag!!!

Svara
Åse 29 april, 2012 - 14:52

Smaklig spis!! =)

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 29 april, 2012 - 14:36

Vilka fina kläder! Jag kanske ska ta och prova OM-kläder någon gång, har jag tur kanske jag kan passa i det (jag vill, jag vill…). Lax är så otroligt gott, min absoluta favorit mat. Minst en gång i veckan vill jag ha lax… får liksom aldrig nog av det. 🙂

Svara
Ingegerd 29 april, 2012 - 11:04

Underbar mat och fina kläder. Jag blir så inspirerad att laga mat varje gång jag hälsar på här.

Svara
ÅsaS 29 april, 2012 - 09:37

God morgon! Arla morgonstund och vacker som en dag!
Här är vi också uppe relativt tidigt. Dagen fylld med fotbollsmatcher och däremellan ska det in en innebandy-avslutning, så det gäller att ta tag i dagen här känner jag.
Fick i alla fall lite inspiration till kvällens middag – laxsida i ugn, med blandade grönsaker till mig och potatis till kidsen.
Ha en fin dag!
Kram ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.