Here we go again – Mot Skåne

av Åse

Nu är jag på väg hem igen. Pust, en lång dag!
Men det var riktigt roligt att spela in podcast avsnitt! Vi spelade in två avsnitt och det handlar givetvis om HÄLSA. Tror första avsnittet kommer ut på tisdag! JOLLER heter podden. Peter som har bloggen Pappa P var en riktigt trevlig prick och det kände som vi hade känt varandra forever. Massa skratt och bloopers blev det som jag antar inte kommer med 😉
Det var snabba ryck idag! Precis när jag var klar smsade Mats och frågade om vi hann med en speeddejt, så det blev en latte och lite kramkalas med goa killarna på Starbucks sedan sprang jag till tåget.
Nu har jag några timmar att slå ihjäl med andra ord.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

victoria (matplatsen) 20 mars, 2014 - 09:05

sööööötisar. ska bli spännande att höra 🙂 Minns första gången jag hörde din röst i nåt klipp på gamla bloggen och bara VAAAAAA???!!! PRATAR HON SKÅÅÅÅÅNSKA!!!! hahhahahahahaha ( i mitt huvud pratade du stockholmska).
Kramis

Svara
Åse 20 mars, 2014 - 09:34

Haha jaaaa! Första gången jag hörde dig förstod jag dig knappt hahahh!PUSS

Svara
Barbro 19 mars, 2014 - 18:58

Måste ju vara kul att träffa Mats och Magnus dom verkar ju vara hur trevliga som helst.
Följer även Mats blogg .Fråga Mats nån gång om han provat tomatsoppan jag har skickat honom.
Ha en fortsatt bra kväll.
Kram

Svara
Åse 19 mars, 2014 - 19:00

Det ska jag göra! =) Hoppas du får en bra kväll du också! Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.