Here we go again – Mot Skåne

19 mars, 2014

Nu är jag på väg hem igen. Pust, en lång dag!
Men det var riktigt roligt att spela in podcast avsnitt! Vi spelade in två avsnitt och det handlar givetvis om HÄLSA. Tror första avsnittet kommer ut på tisdag! JOLLER heter podden. Peter som har bloggen Pappa P var en riktigt trevlig prick och det kände som vi hade känt varandra forever. Massa skratt och bloopers blev det som jag antar inte kommer med 😉
Det var snabba ryck idag! Precis när jag var klar smsade Mats och frågade om vi hann med en speeddejt, så det blev en latte och lite kramkalas med goa killarna på Starbucks sedan sprang jag till tåget.
Nu har jag några timmar att slå ihjäl med andra ord.

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

4 kommentarer

victoria (matplatsen) 20 mars, 2014 - 09:05

sööööötisar. ska bli spännande att höra 🙂 Minns första gången jag hörde din röst i nåt klipp på gamla bloggen och bara VAAAAAA???!!! PRATAR HON SKÅÅÅÅÅNSKA!!!! hahhahahahahaha ( i mitt huvud pratade du stockholmska).
Kramis

Svara
Åse 20 mars, 2014 - 09:34

Haha jaaaa! Första gången jag hörde dig förstod jag dig knappt hahahh!PUSS

Svara
Barbro 19 mars, 2014 - 18:58

Måste ju vara kul att träffa Mats och Magnus dom verkar ju vara hur trevliga som helst.
Följer även Mats blogg .Fråga Mats nån gång om han provat tomatsoppan jag har skickat honom.
Ha en fortsatt bra kväll.
Kram

Svara
Åse 19 mars, 2014 - 19:00

Det ska jag göra! =) Hoppas du får en bra kväll du också! Kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.