Glad tredje advent!

av Åse

Åhhhh vad jag älskar adventsöndagarna! Så mysigt.
I går tog vi in julgranen också så nu är det verkligen Jul i Vårt Hus!
012A4224
012A4227
012A4229
012A4232
012A4236
Här ska maten striktas till from i dag, fram till jul. Det har blivit lite för mycket ”bara för att det är gott” och även om det inte är sötsaker så har det varit för ostrukturerat.
Det mår inte jag bra av i allafall. 
Sen skulle jag vilja be er lite om hjälp!
Snart är det ett nytt år och jag vill så klart att 56kilo ska fortsätta att utvecklas och inspireras.
Givetvis fortsätter bloggen som den är nu, men jag vill gärna förbättra den och där kommer ni in! Utan er feedback så vet jag inte vad ni vill ha.
Vad vill ni se mer av?
Vad hade ni velat ha som inte finns?
Jag har två saker som jag haft efterfrågan på och som jag planerar att införa och det är: Veckomatsedel och ett Forum.
Veckomatsedeln kommer vara maträtter från blogg och böcker och det kommer vara ett recept för varje dag.
Forumet kommer främst vara som en förlängning till min kostrådgivning men jag kommer även ha öppna forum så att ni kan ställa frågor och umgås.
Jag kommer ha en kurs i januari där man tillsammans med min nya bok kommer ha tillgång till mig som kostrådgivare i slutet forum med andra som går kursen. Det kommer mer info om det!
Jag har ätit galet gott i två hela dagar, mer om det lite senare!
KRAM på er alla!
 

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Ann 15 december, 2014 - 12:35

Hej Åse! Jag önskar egentligen ingen förändring. Tycker att det idag är en perfekt balans mellan mat och annat i livet. Jag skulle vilja veta mer om hur/vad du äter – för mig skulle du gärna få redogöra för varje mål. Men då skulle det bli för mycket fokus på mat, känner jag, nästan ohälsosamt. Några av dina ledstjärnor är ju matnonchalans och balans!
Jag är väldigt intresserad av kursen som ska starta upp efter nyår. Väntar med spänning på mer info!
Ann

Svara
Frida 15 december, 2014 - 10:57

Hej snygging:)
Tycker ju att allt är toppen precis som det är här inne,massa energi ,fantastiska recept och inspo som smittas av

Svara
Rosa 15 december, 2014 - 09:26

Jeg elsker din blog som den er 😀 Er ikke altid så flittig til at kommentere, fordi tiden er knap, men er forbi (næsten) hver dag. Jeg bruger bloggen som inspiration! Det er sjældent jeg følger en opskrift fuldstændig slavisk… men kan altid finde gode idéer til sammensætninger og nye måder at gøre tingene på. Elsker dine maddagbøger og opskrifter/billeder/indlæg om hvad du har lavet/spist.

Svara
Kerstin Graneli-Ericsson 14 december, 2014 - 17:33

Hej Åse
Det låter som en bra idé med veckomatsedel samt ett forum.
Att få nya recept samt inspiration är sådana faktorer som gör att man inte återvänder till gamla ovanor.
Ibland har man frågor och undringar som ett forum hade varit bra till att få svar. Ex. varför får man så mycket kraft och energi att äta så här samt att träna?
Kram Kerstin i Helsingborg

Svara
Stina 14 december, 2014 - 13:15

Jag skulle tycka att det vore spännande med matsedlar som är mer strikt inriktade eller alternativ om man vill göra receptet mer strikt. Gillar så klart alltid när du skriver om kost och hälsa. Vore spännande att läsa om hur du kommer att äta strikt fram till jul, typ som du skrev om en annan matvecka. Forum jättebra tycker jag då jag ibland vill kommentera eller tipsa men inte vill använda ”din blogg” till det. Jag menar ett forum en speciell plats i din blogg tror jag är mycket inspirerande och lärorikt.
Superfin gran, ha en fin 3:e advent.
Kram
Stina

Svara
Åse 14 december, 2014 - 13:26

Toppen! tack för feedback Stina! KRAM!

Svara
linda 14 december, 2014 - 13:07

Jag skulle gärna läsa mer om träning + periodisk fasta…
Vad som kan va bra att tänka på och så vidare…
Tips, tankar och idéer…

Svara
Åse 14 december, 2014 - 13:09

Hej! Har du läst kategorin Periodisk Fasta? Jag har mycket skrivit där.

Svara
Åse T 14 december, 2014 - 14:00

Ja det vore intressant. Har läst dina inlägg och ang ätfönster 12-20. Jag tränar alltid morgon/fm och undrar lite kring hur man bör äta/ förkjuta sitt fönster då. Med vänlig hälsning, Åse (ja jag heter också så

Svara
Helena B 14 december, 2014 - 15:01

Hej,
om jag inte har missförstått helt fel så ska man anpassa sitt ätfönster vad som passar ens eget liv bäst? Jag har aldrig varit någon ”kvällsätare” men däremot älskar frukost. Så jag har mitt ätfönster mellan 5.30-13.30, för det mår jag bra av och passar mitt liv.
Däremot får jag ofta höra på lunchen av folk med lite gammaldags syn på hur och när man ska äta ”ska du alltså inte äta mer idag” eller som i veckan när jag åt soppa ”ah, du ska ut och äta middag ikväll”….för de vet att jag kan socialäta middag på kvällen.
Tycker bloggen är kanon, men det har jag skrivit tidigare. Undrar dock var betyget på sous vide tog vägen. Funderar på att önska mig en i julklapp 🙂
Kram

Svara
Maria B 14 december, 2014 - 12:51

Hej Åse!
Angående att du ville veta mr om vad vi vill läsa om i bloggen. Jag hoppas det funkar att jag gör min kommentar här…
Jag bor ute på landet långt från butiker med ett stort sortiment av varor. Det gör det ofta svårt att få tag på de mer ovanliga (för mig) produktera du har i dina recept. Det kan tex gälla olika typer av sötningsmedel. Jag har läst om att du ibland använder kokossocker tror jag att det var. Någon gång har jag läst om en speciell sorts soya du använder osv. Jag hade blivit super lycklig om det fanns möjlighet att få länkar till nätbutiker som säljer dessa produkter (om det finns på nätet) eller en bild på en vara som finns på ica/willys/coop så jag vet vad jag ska leta efter. jag vet att du ibland har bilder på de som finns med i rätten men om jag får önska skulle jag vilja ha detta lite mer regelbundet och gärna lite fokus på de ”extra bra” produkterna som gömmer sig i våra vanliga livsmedelsbutiker. Ju lättare det äär för mig som konsument att hitta, ju lättare är det att göra bra val. och ännu lättare blir det för mig när proffs som du bokstavligt talat ”sticker produkter som är nyttiga rakt fram för ögonen på mig”.
Och du tack för din fantastiskt inspirerande blogg!! Även om jag inte är en av dem som är flitiagst med mina kommentare betyder dina inlägg mycket för mig!!
Gott nytt år!!
Kram Maria

Svara
Åse 14 december, 2014 - 12:54

Hej Maria! Du har helt rätt! Jag ska bli bättre på att visa produkterna i bild samt länk till inköpsställen på nätet eller ge tips på vanligare alternativ!
Tack för feedback! =) KRAM och God Jul & Gott Nytt År!

Svara
Maria Nordström 14 december, 2014 - 12:41

Det låter som mycket fina idéer.
Glad advent till dig o dina kära oxå du härliga människa.
Kram kram ❤️

Svara
Barbro 14 december, 2014 - 12:19

Önskar dej och din familj också en mysig 3:e advent.
Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.