Friday at last!

av Åse

Härliga fredag! Jag njuter alltid extra av fredagarna, även om jag är ledig! Det är något speciellt med fredagarna, eller hur!?? Nu börjar en hektisk period för mig, jag tar tag i ett stort projekt på måndag och det kommer bli mycket jobb. Varenda helg är även uppbokad ända fram till september, mycket roligt så klart. Mer info kommer! 20 augusti börjar jag dessutom skolan! 2 år i skolbänken väntar! Första året kommer jag läsa upp betyg med en högskoleförberedande profil (har en oavslutad gymnasieutbildning) och sedan kommer jag fortsätta på Hälsocoachutbildning, båda linjerna på Munka Folkhögskola. Känns absolut helt rätt! Jag kan ha kvar mitt företag under tiden, växa i diverse projekt. Jag är så tacksam för allt just nu som rullar på, det är spännande tider!
Jag är så tacksam för mina läsare, det är så sällan det är negativa kommentarer här och ni ger mig så mycket tillbaka på det jag ger er här! TACK ni alla!!

Jag håller på att fila på ny layout här. Jag vill strukturera upp sajten, profilera den bättre, ha klarare information här och givetvis en aptitretande layout 🙂 Men med barn hemma, tusen andra projekt så tar det sin lilla tid 😉

Nu är jag, min man, min syster och svåger bortbjudna så ett glas bubbel är upphällt och min kära mamma är här och umgås med barnen några timmar.
Ha en helt fantastiskt skön fredag, vad ni än hittar på! Love You!

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

23 kommentarer

Ida 4 november, 2013 - 14:45

Hej!

Vad hände med utbildningen?

Kom du itne in eller har du hoppat av? Jag funderar närmligen själv på att söka och undrar om du kan skriva ett par ord om den.

Tack på förhand!

Svara
Åse 4 november, 2013 - 15:25

Nej jag gick aldrig den!

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 1 juli, 2012 - 11:43

Vad spännande med utbildningen som startar i höst, jag hoppas att det går bra och att du trivs. Vad fin du är på bilderna!

Svara
Åse 1 juli, 2012 - 12:48

Tack Erika! =)

Svara
Marja 1 juli, 2012 - 09:15

Vilket stort och spännande steg i livet! Grattis och ett stort lycka till!

http://bakasockerfritt.blogg.se/

Svara
Therese 1 juli, 2012 - 02:26

Vilken BRA och INSPIRERANDE blogg! Har kikat in några gånger men aldrig haft tid att läsa ordentligt! Har nu fått en massa bra tips! TACK 🙂 Och BTW du ser otroligt bra ut 🙂

Svara
Åse 1 juli, 2012 - 13:02

Tack snälla!! =)

Svara
Diana Selander 30 juni, 2012 - 21:28

Hej Åse!!

Tittar in här med jämna mellanrum och försöker läsa ifatt lite. Wow vad det händer saker i ditt liv! Ser att du ska sätta dig i skolbänken, vad kul – gjorde ju det själv på för några år sen och jag ångrar mig absolut inte. Har en socionomutbildning idag som har gett mig väldens intressantaste jobb. Du kommer att fixa det superlätt! Vad kul med så mycket projekt på G.

Vad fräsch du ser ut, förstår att livet gör dig gott – så kul att se hur du har ”avancerat” på alla möjliga plan ( har ju faktiskt följt dig sen du hade underbar.org och du hade en design på hemsidan som jag bara älskade – ett tema i lila/grått och rosa tror jag det var, du hade nog nyligen träffat Daniel också 🙂 – många år sen!!)

Kul att se att det går bra för dig!! // Kram Diana

Svara
Åse 1 juli, 2012 - 13:03

Hej fina Diana! Vad kul att ”se dig” här! Blir så glad när ”gamla godingar” hör av sig här inne!
Hoppas allt är bra med dig! Stora Kramen!!

Svara
Diana Selander 1 juli, 2012 - 14:01

Ja Åse jag försöker ”titta till dig med jämna mellanrum” 🙂 Här i Köping är allt bra och jag har en vecka kvar på en 4 veckors semester. Så fort vardagen drar igång igen ska jag försöka ge mig på dessa semesterkilon som kastat sig på mig hrmfff.. :/

Må så gott Åse och sköt om dig och familjen 🙂

Svara
Gruset 30 juni, 2012 - 16:59

Ja,fredagar är speciella. Varje vecka! 🙂 Åse, du är så himla snygg! Du lyser! Kul med plugg, det blir nog hur bra som helst, du har ju ”det där” inom dig.
Kram på dig.

Svara
Caroline 30 juni, 2012 - 14:56

Kul med nya projekt 🙂 Lycka till!

Svara
Marie 30 juni, 2012 - 14:36

Vill bara säga att jag tycker att din blogg är jättebra och jättesnygg.
Lycka till med pluggandet!

Svara
B-M 30 juni, 2012 - 13:03

Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll!
Härligt med utbildningen, det låter som det är rätt inriktning för dig.
Kram

Svara
Tina 30 juni, 2012 - 11:13

Så kul det låter att börja på en massa nytt! Lycka till! Jag gillar verkligen dina recept, Kesoplättar skulle jag kunna äta jämt 🙂 Det känns fantastiskt att äta bra saker för det mesta, men kunna fuska ibland vid fester mm. Det har jag drömt om hela mitt liv! Dessutom går jag ner även efter fusk. Kram Tina -12

Svara
Sara 30 juni, 2012 - 10:45

Du kommer fixa allt GALANT, allt du gör blir till guld <3 . Att plugga med barn är väldigt kul och som äldre har man garanterat mer disiplin och det man gör gör man även för sin familj. Jag läser till sjuksköterska på distans, dock är det samma längd som vanliga campusförlagda högskoleutbildningen alltså 3 år. Jobbar som undersköterska och har 3 småfolk och det går jättebra.

Du ser som vanligt fantastisk ut. Hoppas ni fick en underbar gårdag och en fortsatt trevlig helg. Kram Kram

Svara
Sofie 30 juni, 2012 - 10:02

Hej Åse!
Vad roligt att du ska gå i Munka 🙂
Jag kan garantera att du kommer ha två fantastiska år. Jag har själv precis avslutat hälsocoach utbildningen där. Den är fantastisk, ville aldrig att den skulle ta slut 🙂
Lärarna är helt enastående. Lycka till och njut!
Mvh Sofie

Svara
Mathilda 30 juni, 2012 - 09:51

Så glad för din skull Åse!
Härligt att läsa att saker och ting flyter på och att det går bra nu! 🙂
Kramis!

Svara
Kristina 30 juni, 2012 - 09:44

Vad fin du är Åse!!!
Och vad mycket spännande du har att se fram emot, kul.
Kram

Svara
Malin Henriksson 29 juni, 2012 - 21:05

Du är så himla fantastisk Åse, hoppas verkligen på det bästa för dig 🙂 din kväll är säkert jättebra och önskar dig en härlig och skön lördag och söndag också.
Självklart kan man inget annat att göra än att älska dig med 🙂

Kram / Malin

Svara
Annah 29 juni, 2012 - 20:08

Så vacker du är!

Härligt att få göra sådant man gillar!

Ha en härlig helg!

kramar

Svara
Catherine 29 juni, 2012 - 19:06

Vad spännande det låter! Jag tror att det är mycket roligare att sätta sig på skolbänken som vuxen, för då är man motiverad och vet vad man vill. Kul också med ett mål att sträva mot. Tack för en toppenblogg och lycka till!

Svara
Kajsa 29 juni, 2012 - 18:59

Vilken härlig blogg du har=) Vill du följa min blogg på blogkeen så följer jag din=)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.