Freeeeeedag!

23 oktober, 2009

Härliga freeeeeedag!
Ikväll blir det hemmagjord gorgonzolapizza med gott vin (pointsberäknad faktiskt!) och en god sallad till.
Hittills fungerar det bra med pointsräkning och maten, håller mig mätt och sockersuget är i schack, känns som en bra balans men det får nog gå någon vecka till innan jag ropar hej!
I kväll blir det även lite blandgodis (100g) har märkt på sistone att jag egentligen inte äter så mkt godis när vi väl köpt så jag ska måtta upp idag och se hur nöjd jag blir på det. Tur jag gillar att experminintera 😉

I går kväll blev det en god thaigryta med kyckling, wokgrönsaker, grön curry, lime, citrongräs etc – kommer recept en annan gång! Var otroligt gott och smakade precis som ”köpe-thaimat”!!

004

Trevlig fredag på er!!

30 kommentarer
0

30 kommentarer

ulrika 25 oktober, 2009 - 20:36

Hej Åse!!
På den här bilden ser jag att ni har samma bänkskiva som vi beställt. Jag har trott att ni hade helt svart. Har sett så ut på övriga bilder. Är ni nöjda? Anledningen till att vi tog den är att maken inte gillar kantlisterna på de andra Ikea har och denna form av kantlist fanns ju bara på denna och den ljusa. Vi får hoppas att vi blir nöjda. Vi har valt handtaget ”strecket” till vårt kök, men ska prova det när det kommer innan vi beslutar oss helt.

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.