I fredags var jag såååå sugen på en god köttbit och tipsade ju på Facebook om min goda timjansås och så blev det också!
Först lite enkel Carpaccio medans vi förberedde maten.
Hade kantareller i kylen som jag var tvungen att använda upp så de fick gå ner i timjansåsen! YUMMIE!
Rejäla oxfilébitar hittade jag på City Gross och de tillagade jag i grillpannan, 3-4 cm på varje sida.
Sedan fick de vila i bakplåtspapper!Daniel och jag åt rostad blomkål med citronolivolja – ÄLSK på det!
Noel ville ha pommes (V köper Avikos premium fries, att de GODASTE!) och det barnet vill ha bearnaise till typ ALLT 🤣
Juhreskogs tycker vi om!
Här är min tallrik.
Kvällens vin var den här!
En skön och mysig kväll i TV soffan ♥️
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
3 kommentarer
Mm.. gott! Jag blev också sugen på en god köttbit. Ångrar att även jag satsade på var sin bit oxfilé. Köpte rostas som brukar kunna vara ett riktigt bra alternativ men den här gången var det riktigt sega och tråkiga bitar 😒
Timjansåsen ska jag verkligen testa👍
Och tack för många härliga och inspirerande recept.
Tre av den gångna veckans middagar kommer från Dig😍 (torsk med sandefjordssås/fläskpannkaka/kyckling med krämig curry o mango. 🙏
Åh så gott! Detta får det bli på fredag. 😋😃
Blomkål i alla dess former är ju såå gott! Redan som 10-åring började jag steka blomkålsbuketter i smör (eller margarin, för det var vad vi använde ”på den tiden”) och så salt. Kunde äta det som snacks. Vet att brorsan muttrade över lukten.. 😏 Men jag älskade det, och gör fortfarande!
Bea-sås, det har vi en grabb här också som ska ha det till allt. Fast den ska vara varm, så det blir BlåBands. Kall bea, då är det den vi gör i vårt butikskök som serveras, helst chilivarianten om du frågar mig.
Önskar dig en skön söndag! 💕