Coco Loco

av Åse
I betalt annonssamarbete med Dryckestipset

Happy lillörda’ på er!
Hur smarrig är inte den här drinken nu i sommar?
Dessutom snygg om den tex serveras i en kokosnöt 🥥🌴
Jag älskar kokossmak, är ju så exotiskt och somrigt och detta blir en mjölkig, fruktig sommardrink!

Den här snygga flaskan heter Barceló Imperial Onyx och är en kopparfärgad rom.
Den är lagrad mellan 6-10 år på amerikanska ekfat, men med högre rostningsgrad.
Onyx är som namnet anger filtrerad med onyx-stenar som ger en touch av mineralitet i smak och doft.

Romen har doft av smörkräm, vanilj, russin, toffee, choklad, ananas, karamelliserade valnötter och ett uns sälta.
Smaken är fyllig och fruktig med dominans av kola och torkad frukt med en kryddig touch i avslutet i form av peppar och tobak.

Serveras med fördel som avec och rumstempererad.

Dessutom mycket snygg flaska tycker jag.
Ni kan läsa mer om romen HÄR och hitta var ni kan beställa det.

Nedan kommer receptet på Coco Loco 😎

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Coco Loco


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

6 cl Kondenserad mjölk
6 cl Rom
6 cl Malibu
1 lime, juicen
Kokosmjölk (ca 2-3 dl)
Is
Garnering:
Ananas
Lime
Passionsfrukt
Mynta

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en välkyld shaker.
Skaka kraftigt.
Fyll ett glas med is och sila ner drinken. Garnera med frukt och mynta.

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

3 kommentarer

Catti 28 september, 2021 - 14:13

Hej!
Ska göra detta drinkrecept till helgen! Låter jättegott! Är det 1/2 cl limejuice eller…? Står bara 1/2.

Svara
Åse 28 september, 2021 - 14:23

Hej det är 1/2 lime för 1 portion. jag har ändrat måtten till 2 personer nu

Svara
ÅsaS 14 juli, 2021 - 21:01

Rom, kokos och ananas kan aldrig bli fel i kombination! Sommar och Karibien-känsla (trots attrahera inte varit i Karibien – än..?! )
Skålarna, är det såna som Cecilia Folkesson jobbat med på Bali? Oavsett, så är de hur läckra och coola som helst!
Kram från ett riktigt varmt Västerås (30 grader idag *puh*)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.