Fredag at last!

av Åse

Freeeeeeeedag! Äntligen! Varit en låååååååång vecka 🙂
I dag tog vi lunch på Väla, många nya restauranger på restaurangtorget! Blev kycklingsouvlaki med tzatziki och sallad för mig. Barnen valde färsk spaghetti med köttbullar 😉 Gräddbullerian ligger precis utanför restaurangtorget och jag tycker det är en sådan vacker affär! Jag tar bilder där varenda gång *S* Måste smaka en gräddbulle vid något väl valt tillfälle känner jag!
Det är en hel del events inbokade denna månaden så jag behöver ett par snygga, höga men bekväma skor, jag avskyr höga klackar som gör att man knappt kan gå mer än en kvart i dem. Hittade ett par inne på Sko Rönne som jag gillade. De åker på i morgon kväll när jag ska till Sara på middag (mkt ensamsaker inbokade denna månaden! Maken får ta igen det!)

I kväll blir det tacos! Till mig och maken gör jag tacotallrikar i stället med stekt vitkål, tacofärs, guacamole, vitlöksås, salsa, jalapenos, ost, lök, tomat och gurka. Barnen ville ha tortillas till. Och ett gott glas vin till det + en ruta god mörk choklad!

Förresten här är en intervju med mig hos Gblogg.se!

Trevlig kväll!!


Älskar mina örhängen från Bohemian Luxury!

       

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Evelina 9 november, 2011 - 19:58

De där örhängena är verkligen ursnygga!
Vill också ha 🙂

Svara
karin 6 november, 2011 - 12:17

Dom bullarna såg mycket goda ut.
Hur gör du vitlökssås kall eller varm??

Svara
Åse 7 november, 2011 - 11:05

Kall! =)) Finns recept här, sök på vitlöksås bland recepten =)

Svara
Anne 5 november, 2011 - 13:11

Jamen du !! Den där gräddbullerian skulle göra mig knäsvag. Jag älskar chokladbollar/cocosbollar som vi kallar de här uppe. Snygga skor och örhängen. HA en fortsatt trevlig helg. Stora kramen.

Svara
Annika 5 november, 2011 - 07:36

Vi var också på Väla i dag. Jag åt sallad från ”Coffe House by George” – deras sallader är fantastiskta! (men Ceasarsalladen saknar bacon.. ) Det måste du prova någon dag.

Gräddbullar följde med oss hem…. Men bara till pappan och Moa. Själv tog jag en vaniljruta (raw food) från ”På Berghs”.

Kramis.

Svara
Åse 5 november, 2011 - 11:17

Hmm, vart ligger Coffe House of George? I nya delen? KRAM!

Svara
Ulrika 4 november, 2011 - 21:53

Hej!
Vilken härlig och inspirerande blogg! Vill fråga dig som är så kunnig kring LCHF, jag skulle vilja börja äta så då jag tror min kropp skulle må bättre. Jag jobbar i skolan och äter pedagogisk lunch och undrar om ”vanlig” skol mat skulle funka bra att äta om jag utesluter ris,potatis,pasta? Är det för mycket socker eller för lite fett tror du i maten? Om man äter LCHF hemma och får i sig för mycket kolhydrater på jobbet kan det bli så att man går upp i vikt i stället om man inte följer LCHF strikt? Kan tyvärr inte ta med matlåda så därför undrar jag. Super tacksam för svar! kan du rekommendera några bra kokböcker? Kram och tack!/Ulrika

Svara
Åse 5 november, 2011 - 11:17

Hej! Ja absolut! Du kan ju ta med dig kokosfett som du kan ha i kaffet om du skulle bli hungrig. Det är nog lite för lite fett men livet är inte alltid optimalt för vår kosthållning och då får vi göra så gott vi kan! kan ju vara bra att du grundar med en väldigt mättande frukost, gärna bestående av ägg och fettkälla, det håller du dig mätt väldigt länge på.
Jag rekommenderar Anna halléns kokböcker, de är de bästa på marknaden tycker jag! Hon kommer med ny bok till våren: LCHF för familjen. Lycka till!

Svara
Yvonne 4 november, 2011 - 19:59

Skitsnygga skor och örhängen! Låter som du har en massa mys i livet! Gött! Trevlig helg!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.