Första dagen på gymmet..

av Åse

GOD MORGON!
Jag trodde seriöst inte att jag skulle komma ur sängen idag, men det är OK!
Det var nämligen gympremiär i går och även då vi tog det lugnt eftersom jag varit ganska frånvarande från träning hela december så kunde jag knappt gå hem i går haha!
Känns oerhört sknt att vara igång och jag ska inte göra samma misstag som i fjol då jag övertränade mig i januari, februari.
Så här ser mina träningsplaner ut:
Må: PT 11.30 + Body Balance 12:10
Ti: LISS (lågintensiv träning, tex löpbandet, promenad)
On: BBG Arms & Abs (kör via appen)
To: LISS (lågintensiv träning, tex löpbandet, promenad)
Fre: BBG Legs alt BBG Full Body alt Hemmagymmet cirkel
Lö: HIIT (15 min högintensiv intervallträning löpbandet
Sö: Vilodag (aktiv vila)
Som ni ser kör jag igång Kayla Itsines BBG igen, men då jag bara kan göra kontrollerade övningar pga min höft så kör jag inte 100% alla övningar utan plockar det jag kan och kompenserar med egna övningar!
Jag tänkte visa lite mer träningstips och vilka övningar och hur jag tränar här på bloggen senare. Just nu ska jag bara få in rutinerna igen! Prio 1! 
I går kände jag mig verkligen svag i kroppen innan gymmet, så för en gångs skull så åt jag innan gymmet, det gör jag i princip aldrig då jag ju äter enligt periodisk fasta men jag lyssnar alltid på kroppen och åt därför två ägg, grekisk yoghurt med varma bär, hasselnötter och blåbärspulver. Kände mig hyfsat stark ändå på gymmet.

Syrran kom med tulpaner! Jag insåg att jag hade slått av en liten glasflisa i min älskade vas STUBBEN så det var ett litet hål i den så allt vatten sipprade ut! Det löste jag med tejp och superlim! Haha! Syns inget 😉

Min jobbkompis!

Ha en fin dag vänner, jag ska jäkta i väg nu. KRAMAR!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Jenjo 11 januari, 2017 - 07:09

Vad kul att få träningstips och övningar av dig sen. 🙂
Lycka till med din träning så länge!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.