Fitbit Versa – efterlängtad!

av Åse
Innehåller annonslänkar till Ellos

Fitbit Versa – Hej på er vänner! – LÖRDAG och solen skiner! Hur underbart!?
Vi väntar hit våra vänner Catrin och Srefan från Lödde så ska vi ha en heldag ihop. Killarna sk styra upp lite i förrådet medans jag och catrin åker till Väla hehe! Sen blir det lite korvgrillning, bubbel i glasen och jordubbar att njuta av för att avsluta på Drottninggatan 35 ikväll – så mysigt!

Som ni vet så är jag hooked på Fitbit! Jag har både Alta HR,  Blaze och jag har recenserat bägge här på bloggen. Alta HR har jag ofta när jag har vanlig klocka på väsnter arm, då sätter jag min Alta HR på höger och matchar ofta länken på klockan.
Blazen gillar jag skarpt men nu har ju Fitbit släppt en ny som är strået vassar så, klart att jag ville recensera den för er!

Fitbit Versa Smartwatch!

Fitbit Versa

Enkel att sätta upp!

Det som är bra med denna är att denna innehåller ny hårdvara och mäter ännu mer noggrannt steg etc.
Den är duschsäker och har WIFI, Bluetooth och kan med det anslutas till hörlurar och lyssna på musik direkt från klockan trots att man inte har sin mobil med sig.
Jag har ju även en Apple Watch som jag faktiskt aldrig använder längre då jag nu än mer tycker att Fitbit har allt jag behöver! Det är en saftig prisskillnad dem emellan och nu tycker jag att Fitbit har en oerhört stark konkurrent till Apple Watch! Bara en sådan sak som att Apple Watch fortfarande inte har en inbyggd sömnräknare!? Fitbits är GRYM!

Versan räknar ut hur mycket sömn du har, hur många steg du tagit, hur många trappor du gått, hur många kcal du bränt, du kan lägga in träningspass, du får upp notiser från sms, meddelanden och det finns många notiser du kan spegla från din mobil (precis som Apple watch!)

Det finns massor med urtavlor att välja mellan.


Även appar kan installera.

Min fitbit Versa kommer från Ellos och ni hittar den HÄR – det  är solklart den jag i nuläget rekommenderar mest! Love It!
Bästa rörelsepepparen!

KRAMAR på er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Cecilia 11 november, 2019 - 22:58

Jag har en FitBit Alta HR sedan 2 år. Älskar den. Den mäter hur mycket man rör sig i vardagen. Innan jag köpte den, hade jag ingen koll. Jag tränar 4 dagar i veckan.

Svara
Jeanette 5 september, 2018 - 14:45

Hejsan. Har köpt mig en versa men blir inte klok på appen på min iPhone. allt står nämligen på kinesiska eller japanska. Har även appen på min padda och där är allt korrekt. Har gjort allt efter konstens regler men det vill sig inte. Har du något tips?
Med vänlig hälsning/ Jeanette

Svara
Jessica 12 juni, 2018 - 05:58

Hej
Jag har precis fått min versa men jag märker att den inte räknar trapporna jag går i…hur funkar din?
Med vänlig hälsning, Jessica

Svara
Åse 12 juni, 2018 - 07:38

Min räknar!

Svara
Malin 11 maj, 2018 - 12:07

Hej Åse, har nu beställt en Versa, ser ju jätte fin ut. Men finns det en instruktionsbok på svenska, tycker det är svårt med engelska på alla installationer även i klockan önskar jag det finns svenska. Vet du?

Svara
Åse 11 maj, 2018 - 12:46

Det är jätteenkelt att installera den! Kommer inte ihåg om det är på svenska tyvärr. Jag kan hjälpa dig om du är osäker med ngt!

Svara
Jenjo 8 maj, 2018 - 13:25

Din sida är verkligen fin nu. Gillar att man får mail när du svarar också! 🙂
Jag har ju också en Apple Watch, och är väl rätt nöjd. Men problemet är laddningen. Den håller ju bara ca 1,5 dag… Besvärligt att ladda så ofta tycker jag.
Hur fungerar Fitbit’s batterier? Håller de bättre eller?
KRAM

Svara
Åse 8 maj, 2018 - 14:32

Jaaa Versan håller i massor med dagar! Det beror på hur många notisera du använder så klart men runt 4-5 dagar håller den! KRAMAR!

Svara
Camillapa 7 maj, 2018 - 08:16

Jag har också börjat tänka på en aktiverings klocka/band, men vet inte vilken jag ska använda.
Jag tycker om klockor, så tänkte att kanske ett band är bättre, som ett armband. Gillade funktionen som du skrev om, med att det buzzar när man får ett meddelande eller ringer i telefonen…jag hör aldrig telefonen när jag är ute!😆
Även att den påminner en om rörelse!
Har du något tips?

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 08:46

Jamen då tycker jag nog att Alta HR är bra! Du får notis där också! Burrar och ringer och du kan ha alarm i =) En bra Fitbit att starta med! Du kan köpa snygga armlänkar online elelr på wish! I tex stål =)

Svara
Camilla 7 maj, 2018 - 11:29

Perfekt, tack Åse! Då får jag kolla in den. Ha en fantastisk solig dag…för ni har väl lika sommrig dag som vi har i Malmö?!☺️🌺

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 12:36

Ja helt underbart!! KRAM

Svara
Åsa 5 maj, 2018 - 19:08

Toppen! Jag är jättesugen på att beställa en versa, men undrar om du vet om det synkar med runkeeper? 🙂

Kram Åsa

Svara
Åse 6 maj, 2018 - 10:15

Ja du kan länka Fitbit till runkeeper men i nuläget finns ingen specifik app för det: kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.