First day

av Åse

…avklarad och jag har 5,5 pts över men är dundermätt så de får frysa inne.
Brukar inte höra till vanligheterna att PP fryser inne men jag var så kolhydratstinn sedan bakpotatisen i gårkväll att jag inte var hungrig i morse så jag har kört ganska lågkolhydratiskt idag vilket sparar in en del på PP.


Kvällens middag – 7,5 PP

Jag har fått dille på äggamackan ni såg för några inlägg sedan. Den äter jag vareviga morgon nu!
1 rågsiktsruta med 1 ägg och 1 msk Rydbergs Lätt Vals skagenröra, 2 tomatskivor,  jag håller mig mätt i timmar!! Att börja dagen med kvalitativt protein sätter vekligen i gång förbränningen men håller dig mätt länge! MUMS!

Jag köpte Ola Lauritzson & Ulrika Davidssonas bok ”Gi dag för dag” som har en massa härlig matinspiration!!
Mums så massa gott det fanns i boken!

Nä natti på er, det var alldeles för lite sömn i helgen så jag ska krascha in nu!
Kram!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

29 kommentarer

Nina 26 maj, 2010 - 12:42

Mums så gott det ser ut, sugen jag vart på kycklingfile nu 🙂

Svara
jenny 25 maj, 2010 - 20:17

Mmmm den där tallriken såg god ut! 🙂

Svara
Mia1969 25 maj, 2010 - 20:12

Åhhh!
Tack för all härlig matinspiration.
Springer iväg imorgon och köper Keldas bea…..mums!

Svara
Ankil 25 maj, 2010 - 15:37

Å vad gott det där såg ut:P

Svara
Kristina 25 maj, 2010 - 14:49

Mums!!:)

Svara
Jessica 25 maj, 2010 - 13:44

Mums vad gott det såg ut! Ja äggmacka är min frukost och mitt mellanmål på jobbet varje dag. Har ätit det i 1 års tid och tröttnar aldrig på det!!Kanske skulle testa med lite skagen på också?hihi Perfekt också då ägg är så mättande!
Härligt att första dagen är avklarad och att det gick så bra!

KRAM

Svara
anna-lena 25 maj, 2010 - 10:20

Mums vad gott detta såg ut, blir faktiskt lite hungrig ; )

Jag åt mosad avokado och skinka på knäckemackan i morse, gud vad gott det är. Håller mig mätt så länge på knäcke tycker jag, ännu mer när man har avokado på.

Till lunch blir det rester från en god kasslergratäng som vi gjorde igår, skit lätt och super god, kan det blir bättre ; )

Kram A-L

Svara
Åse 25 maj, 2010 - 12:01

avokado på macka/knäcke är kanongott! jag bruka strö lite flingsalt ovanpå – muums

Svara
Ida A 25 maj, 2010 - 10:14

supergott ser det ut!
Lycka till med VV- det klarar du så galant!
Kramis Ida A

Svara
Evalon 25 maj, 2010 - 09:26

Hej hej!!

Middagen såg riktigt god ut! Som vanligt 🙂
Den såsen ska vi prova vid nästa grillning!

Igår skrev jag in mig som online medlem, tycker att det känns som att jag får äta jättemycket, nu har ju ju lite extra eftersom jag ammar. Men jag tror verkligen inte att jag kommer kunna äta upp alla pp varje dag!

Ha det fint!

Svara
Åse 25 maj, 2010 - 12:02

Spännande Eva!!! Hoppas det fungerar bra för dig!!
Förstår när det gäller dina amningsPP, jag åt aldrig upp mina och det gick bra ändå, lillan blev mätt, jag var mätt och jag gick ner bra i vikt.

Svara
Åsa 25 maj, 2010 - 08:39

Mmmm… Ser riktigt gott ut. 😉 Får man vara nyfiken och fråga vad ert matkonto ligger på/månad? Det är ju inte den billigaste maten ni äter. Men vad gör det egentligen, huvudsaken är ju att man mår bra.

Kram ÅsaS (med en 5 personers familj med ett matkonto på 6500 kr/mån)

Svara
Åse 25 maj, 2010 - 09:02

På tok för mkt antagligen! Faktiskt ingen aning! Vi har inget spec matkonto.

Svara
Mia N 25 maj, 2010 - 07:58

Gottit!!! Idag traskar jag till VV och väger in mig. Hade tänkt göra det igår men min man är i England han, och då får man strukturera om lite 🙂

Kramen

Svara
jobi55 25 maj, 2010 - 06:16

Å det såg gott ut …var det grillad kycklingfilé?
Ska def. hålla ögonen öppna för såsen …..

Svara
Åse 25 maj, 2010 - 08:30

Japp! Glazad med Santa marias Kentucky Whiskey BBQ sås och grillad på vår gasol till en innertemp på 73 grader – Namn Nam
Kycklingfilén är väl en viktväktares bästa vän eller vad säger du? 🙂

Svara
jobi55 25 maj, 2010 - 21:16

Yes…..kycklinfilé kan man äta mycket av o det är så gott och man kan ju göra massa olika saker
tack för ditt svar och att du ger inspiration o sen måste jag bara säga att du inrett ditt hem smakfullt..gillar din matmaskin kitchen aid

Svara
Lisa H 24 maj, 2010 - 22:41

shit dee var ej meningen att den skulle synas för alla—du får gärna svara utanför denna sida

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 22:33

hej gumman,
Bli VV onlinemedlem?!! så kan du lägga in allt du äter!
jag kan köpa butiksguide etc till dig om du vill ha, ska dit på månd.

kraaam

Svara
Lisa H 24 maj, 2010 - 22:43

onlinemedlem såg jag men det kändes ju onödigt dyrt med 450 för en månad när jag egentligen gillar att ha papperna nere i köket där ingen dator e på. Kan du köpa butiksguide plus en pointsguide med livsmedel etc som jag haft innan (fast utan PP) så gör det supergärna! Då ska jag bjude dig åp¨lunch valrfri dag i stan 🙂

Svara
Jacinta 24 maj, 2010 - 22:30

Den såsen såg väldigt god ut! Jag kör själv en lågkolhydratvariant men inte den fetaste varianten för då blir det för mycket kalorier. Men kör jag för magert kommer sockersug och hunger….jisses, det är ju nästan ett heltidsarbete det här…

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 22:32

haha ja det är inte lätt att hitta en balans, jag håller verkligen med!! Jag håller mig mätt på nauturligt fet mat, dvs lax, ägg etc

Svara
Sara83 24 maj, 2010 - 22:19

Åhh va gott det ser ut. Den såsen ska verkligen testas. Älskar krämiga såser, men tyvärr är dom oftst alldeles för fetta. Vad är det för propoints på den?
Härligt att få en bra start 🙂
kram

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 22:20

1,5 PP för ½ dl!!! Jag kör alltid på den när jag pointsar! den är omgjord nu så konsistensen är bättre! Gamla versionen var mer rinnig.

Svara
Sara83 25 maj, 2010 - 06:31

Tack 🙂

Svara
Asa 24 maj, 2010 - 22:17

Så skönt att vara igång. Jag gjorde kycklingen i ajvar med matvete i kväll. Den var god och det blir också min lunch i morgon då jag kör igång med PP.

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 22:21

Mmmmmmmmm den kanske man skulle ha i morrn!

Svara
LouiseH 24 maj, 2010 - 22:05

Ser galet gott ut, som vanligt 🙂 Vad är det för sås? *nyfiken*
Sov gott =) Kram

Svara
Åse 24 maj, 2010 - 22:13

Keldas Bearnaise delight! Supergod, smal men krämig!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.