En UNDERBAR dag!

av Åse

När jag fyllde år så fick jag en matvandring av mina underbara vänner Cissi och Anna. Anna var tyvärr nyopererad och kunde inte vara med på min 40-årsdag så det betydde mycket att jag fick denna dagen med henne. Anna är för min fina väninna som var med i min bok som exempel på någon som haft allt emot sig när det gäller viktminskning men ändå lyckats. I dag är Anna 55 kilo mindre och äter liberal LCHF som jag med undantag när hon tycker det är värt det. Hon är så inspirerande!
Dessa två tjejer kom glada i hågen och hämtade mig klockan 10 och sedan bar det ut till Kullabergområdet där vi sammanslöt med andra som skulle gå samma vandring.
Eftersom vi firade mig hade Cissi & Anna packat ner två vinflaskor som vi njöt av tillsammans med maten =) Gruppledaren var såååå himla cool och härlig! TACK Mia för en underbar dag! Hon kallade oss de ”tre feerna” haha och sa när vi skildes ”Ni gjorde min dag” =) Så kul vad glädje och vänskap kan åstadkomma! POSITIV ENERGI!
Jag är lyckligt lottad att ha de här två fantastiska kvinnorna i mitt liv! Starka, vackra, smarta och framför allt med stora hjärtan på rätt ställe. Älskar er! TACK för denna dagen som kommer bo i mitt hjärta!
Kullabygden är helt fantastiskt vacker! Älskar att bo här, i Skåne ♥
2013-08-24 10.06.28
Vi skålade in resan i bilen! 🙂
 
2013-08-24 13.51.52-1
Cissi, Anna och jag! De tre feerna hahaha!
 


 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Linda Berlin 25 augusti, 2013 - 12:15

Ni ser ut och haft det toppen, härligt med så goa vänner.
Gjorde kesoplättarna idag,,såå goda 🙂
Tack för en superblogg,,du ger mig så mycket inspirtation,,båda genom recept, mode och resor!!
Kram och ha en härlig söndag!

Svara
Johanna 25 augusti, 2013 - 10:47

Hej. Min fråga har inte med just detta inlägg att göra, utan handlar mer om kosthållning i stort. Jag önskar (vilket väl kanske är onödigt) att jag kunde äta lagom av ”allt” men ändå vara i god form. Så fungerar inte jag. Men anledningen till att det vore skönt är delvis att kolhydratskost känns mer lättillgänglig. Men nu till min fråga: hur gör du med barnen? Alltså äter de mer kolhydrater än du? Behöver barn mer kolhydrater? Jag tänker även på hur du ”förklarar” för barnen att mamma inte kan/vill äta pasta/potatis/osv? Man vill ju det bästa för sina barn så om en själv mår bäst av lchf så gissar jag att man vill att barnen äter så också.. Hur blir det då i skolan? På barnkalas? Bara lite funderingar en söndag 🙂 TACK för en härlig blogg!!!

Svara
Birgitta 25 augusti, 2013 - 10:01

Vilken trevlig, härlig dag ni ser ut att ha haft! Har din väninna Anna, ”från boken”, oxå en blogg?

Svara
Åse 25 augusti, 2013 - 12:14

nej tyvärr, hon har inte det =) men hon får väl göra ett gästinlägg här snart! =)

Svara
MATPLATSEN victoria 25 augusti, 2013 - 09:09

Så härligt och vilken tur med vädret!!!! en vandring i regn är sällan lika charmigt 😉
puss och kram

Svara
Lina 24 augusti, 2013 - 20:45

Tummen upp för sådana dagar, det är dem och fina vänner som gör livet värt att leva!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.