En sådan dag

av Åse

Hej hej!

Jag ska strax ta tag i maten här, Daniel jobbar över lite ikväll.
Har varit en dag med många tankar. Vi är nog många som skänker både en och två tankar åt att Adam Alsing inte längre finns hos oss. Jag skulle just idag bara vilja gräva ner mig och vakna när allt är bättre igen.
Alla liv är lika värdefulla men det slår ju en så klart hårt i ansiktet när man har ett ansikte. Han var vän till våra vänner, tänker så på hans familj och närmsta.
Allt för ledsamt det som sker nu.

Påskbuketten som jag fick från syrran på påskafton är SÅ fin – skänker just idag extra mycket glädje.

Något annat som var glädjande idag är att jag kunde köra överkropp på gymmet idag! Jag har ju inte fått använda min vänsterhand på gymmet sedan olyckan i januari med följande operation (slet av mig ledbandet i tummen).
Men idag körde jag både rodd, tricepsdrag och bröstpress. LYCKAN!

Det är inte mycket folk på gymmet och det spritas och hålls avstånd, så det känns bra. Jag tipsade dem om att limma fast handspritflaskorna på brickor för klåfingrigt folk har mage att stjäla dem! Vad är det för fel på folk?

Juni och jag bakade lite ikväll. Receptet kommer i morgon! En favorit som jag gjorde var och varannan dag efter skolan känns det som – sugarjunkie som jag var! Vi gjorde en sockerfri variant som blev bra!

Utöver gymmet så har det varit en smått sövande dag, tyckte både Chilli och jag!

Här kommer ett vintips till er! Jag har tipsat förr men det är värt att tipsas igen! Mitt absoluta favoritvin tillsammans med ett annat vin i serien Enzo Bartoli (detta)
BAROLO ENZO BARTOLI – ett fylligt och strävt vin med låg sockerhalt. Perfekt till kötträtter, svamp och mustig pasta.
Finns på systembolaget (här)

Önskar en fin kväll till er alla ❤️

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Margareta Ericson 18 april, 2020 - 15:52

Byxor house of lola, vilka? Vad heter dom?

Svara
Åse 19 april, 2020 - 13:15

Det et jag tyvärr inte, tror modellen är gammal

Svara
ÅsaS 16 april, 2020 - 20:10

Ja, det är inte alltid man förstår allt som händer här i Coronans/Covid-19s tid.. Ledsamma nyheter man möts av varje dag. Mycket tankar och funderingar som snurrar i huvudet, samtidigt som tacksamheten till livet också snurrar..
Kram 💕

Svara
Camilla 16 april, 2020 - 19:55

Ja fruktansvärt chockartat fast man inte kände Adam mer än genom podd, radio o tv.
Tack för en jättefin blogg för övrigt 🌸

Svara
Malin E 16 april, 2020 - 19:09

Ja, fy. När jag läste det igår så trodde jag inte det var sant 😥
Så Så tragiskt. ❤

Önskar dig också en fin kväll

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.