Hej på er!! Njuter ni av solen?? Här pågår storstädning men sedan blir det till att lapa sol! =)
Nya vårskor inhandlades i går, höll på att förgås av värmeslag i mina UGGs 😉 Blev ett par Novita – älskar dem!
I går var vi då hembjudna till Pernilla och Peter för vår tredje gourmémiddag tillsammans och oj oj vad de levererade! Vi har olika teman varje gång. Första gången hade värdparet (Samone och Martin) VILT som tema, andra gången var vi värdparet och då var temat VITT, nu var temat HAV och vi bjöds på drinken Sea breeze när vi kom och sedan blev det gratinerad hummer (vitlök, persilja, chili & lime) med halstrad pilgrimsmussla med avokado och mangotartar. Till det drack vi Mionetto Prosecco Extra Dry.
Till huvudrätt blev det Sjötunga Walewska och vi drack Main Street Chardonnay till.
Till efterrätt blev det ”Triologi” dvs chokladtryffel spetsad med rom, tiramisu och sorbet på ananas – allt hemlagat. Vi drack ett fantastiskt sydafrikanskt dessertvin som hette Allesverloren Fine old Vintage.
En helt otroligt kväll och vi åkte lyckliga hem efterall god mat och trevligt sällskap! Tack Pernilla och Peter! Det gjorde ni bra!!
Typ den enda bilden på mig och jag är suddig.. haha!
Värden Peter
Värdinnan Pernilla
Fredrik med lilla Alice, syster samone och min man Daniel
Samone, Daniel och Annelie
Syster med lilla söta Felicia
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
4 kommentarer
Hej Åse!
Jag har blivit beroende… av din blogg. Bättre än sockerberoende! 🙂
Har en fråga om pasta, alltså LCHF-pasta. Kan man förbereda den typ några dagar innan eller är det a la minute som gäller?
//Maria
Så gott det ser ut, och speciellt det där rosa i glaset! 🙂
Vilken välkomponerad middag. Rena lyxkrogsstuket! Dessutom fick lilltösen vara med ! Very good.
Vad gott allt ser ut och trevligt att få ihop sådana gourmetmiddagar!