En kväll med MAT som huvudämne!

av Åse

Hej på er alla därute! Har ni det bra? Snart slut på veckan – går det i en rasande fart??
I går kväll var jag hembjuden på middag hos härliga Anne som är chefredaktör på Mat & Hälsa tillsammans med Klara Desser, Anna Hallén, Petra Olander (frilansskribent på Mat & Hälsa) och Cecilia Broms. Alla brinner vi för kost, mat och hälsa och som ni kan förstå så var det en otroligt trevlig och inspirerande kväll! Anne bjöd på Tupp med rödbets/fetaostsallad och rödkål och så en chokladmousse på 96% till efterrätt och så smaskade vi även upp Klaras present, nämligen en ostbricka! Det var högt i tak och skratten var många!
Så nytankad med positiv energi är jag! Nya spänannde projekt väntar och jag är så glad att jag numera får jobba med det jag älskar!

(klicka upp om du vill se en större bild)
Nu ska jag se till att få i mig lite mer kaffe och sedan ska jag prova en bakmix som jag fick av Cecilia (Blending Bliss) i går, vilken tjej! Hon saknade bra brödmixer utan vetemjöl och gluten bland de lågkolhydratalternativ som finns ute och startade upp sitt företag och står alltså och blandar dessa bakmixer för hand tillsammans med sin svärfar! Jag hade ingen aning vem hon var när jag skrev detta inlägget så det var extra kul att träffa henne i går! Bra produkter för oss som vill äta bra ska lyftas fram tycker jag! Finns så många skräpprodukter som vill rida på LCHF vågen.
Skön dag på er fina vänner, är glad att ni vill läsa hos mig! 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Jenjo 18 oktober, 2012 - 19:22

Hej fina…!
Jag kan tänka mig att det var ett himla surrande och diskuterande på middagen… Säkert fantastiskt kul.
Något så som oxå är kul är att du ska börja med vintips. Det tycker jag är suveränt. Man minns alltid att det var något vin du tipsade om, men det är ju så rackarns svårt att hitta tillbaka till dem. 🙂
Ha det superbra!
Kramis!

Svara
Alexandra 18 oktober, 2012 - 19:19

Tack för en superbra blogg!
Jag köpte valnötsbrödsmixen från Lchf-butiken och det var verkligen supergott! Jag saknar bröd ibland som för övrigt är min största last, så jag rekommenderar verkligen mixen! Häftigt att hon blandar allt för hand 🙂 Nästa gång ska jag testa en annan mix 🙂
/Alexandra

Svara
Klara Desser 18 oktober, 2012 - 14:56

Roligt att ses i går Åse, även om det kändes som att vi träffats tidigare efter all kontakt på facebook och vi våra bloggar!
Kram på dig!

Svara
Åse 18 oktober, 2012 - 18:46

Eller hur!? haha lite spooky, men du var liksom så självklar *S* Jag berättade för Daniel när jag kom hem att jag tyckte att du var så KUL, lika spexig (med tusentals miner) som jag 😉 Kram!

Svara
Klara Desser 18 oktober, 2012 - 19:39

Fniss! Bästa betyg det, spexig och kul!

Svara
Pia Nyberg 18 oktober, 2012 - 10:31

Chokladkakan från Blinding Bliss is to die for… ska prova Valnötsbrödet i helgen!

Svara
Birgitta Höglund's Mat 18 oktober, 2012 - 10:02

Vilken härlig kväll med så trevliga människor och dessutom suverän mat, tuppen lät spännande.
Gillar verkligen också Blending Bliss, så gott och så enkelt. Ska bli kul att träffas i januari 🙂

Svara
Ann S 18 oktober, 2012 - 09:47

Ha en bra dag du med, och jag/vi blir glada av att läsa din blogg. Liiiite avundsjuk blir man ibland, som att du får arbeta med det du älskar. Hoppas en dag få göra detsamma, självklart då med mat 🙂 Har fått mycket inspiration av din blogg.
Kram

Svara
Åse 18 oktober, 2012 - 09:49

Det går! Håller tummarna att du snart kommer dit!! KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.