När jag slarvat lite med kosten så är ägg och fisk i alla möjliga kombinationer det bästa jag vet för att snabbt få kroppen i balans igen!
De är verkligen magi för kroppen!

Tur att jag och Anna har en superbok då, LCHF Fisk & Grönt 🥦👍🏻
Dessa godingarna kallas Djävulsägg eller Deviled eggs och är Försvinnande goda! Perfekt bjudmat till buffén eller till frukost!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Djävulsägg


  • Författare: Åse
  • Portioner: 12

Ingredienser

2 dl majonnäs (gör egen! HÄR)
1 msk dijonsenap
¼ tsk salt
¼ tsk peppar
paprikapulver


Instruktioner

Hårdkoka äggen och halvera dem på längden.
Gröp ur gulorna och blanda dem med övriga ingredienser.
Fyll ägghalvorna med röran och strö över paprikapulver.


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU
NY KOLLEKTION UTE! HÄR
¨

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Sadaf 20 juni, 2020 - 14:47

Hur många ägg är receptet till?

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Recipe rating

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.