När jag slarvat lite med kosten så är ägg och fisk i alla möjliga kombinationer det bästa jag vet för att snabbt få kroppen i balans igen!
De är verkligen magi för kroppen!
Tur att jag och Anna har en superbok då, LCHF Fisk & Grönt 🥦👍🏻
Dessa godingarna kallas Djävulsägg eller Deviled eggs och är Försvinnande goda! Perfekt bjudmat till buffén eller till frukost!

Djävulsägg
- Portioner: 12
Ingredienser
2 dl majonnäs (gör egen! HÄR)
1 msk dijonsenap
¼ tsk salt
¼ tsk peppar
paprikapulver
Instruktioner
Hårdkoka äggen och halvera dem på längden.
Gröp ur gulorna och blanda dem med övriga ingredienser.
Fyll ägghalvorna med röran och strö över paprikapulver.
Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.
1 kommentar
Hur många ägg är receptet till?