Det kom ett mail..

av Åse

Tack!

För en sjukt inspirerande sida! Det får till och med en köksanalfabet som mig att knalla till kastrullerna, och det är inte illa ska du veta.

Att recepten är nyttiga och GI gör inte saken sämre, gjorde din chokladmousse med hallon på tjejmiddag igår, och det gick ju hem rakt av. För säkerhets skull ökade jag recept till 8 pers (vi var tre) så värdinnan skulle ha nåt att peta i sig även i dag 😀

Hursom, fortsätt gärna, jag följer bloggen så ofta jag kan!

Många hälsningar från vårstockholm
// MH

Att jag lägger upp detta är inte för att ”skryta” eller för att slå mig på bröstet utan det är för att jag vill säga till alla er som besöker mig, även om ni inte kommenterar men ändå återkommer och till er som ger mig så mkt positiv feedback –

TACK!

Jag älskar att skapa, inspirera, förmedla positiva upplevelser.
Jag är fascinerad av kroppen och av denna starka, underbara, ångestfyllda kraft som gör att vi ibland äter fel, rätt, för mkt, för lite etc.
Jag älskar att visa min omtanke och min kärlek genom maten. Jag älskar det sociala  som mat och dryck hjälper till med. Inom familjen, vänner emellan m.fl.
Jag vill äta gott men ändå må bra och vara nöjd med mig själv.

Så tack för att ni inspirerar och motiverar mig så jag kan fortsätta sprida lite glädje och nyfikenhet genom att laga god mat!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Karin 26 april, 2010 - 08:38

Hej! Jisses vad längesedan jag var här och oj vad det har hänt grejer! Snygg blogg, riktigt riktigt snygg med fina bilder och härliga recept. Som alltid lika inspirerande.

För min del har en periods sjukdom gjort att allt stannat upp men för att se på den positiva sidan av det har jag iallafall kommit en bra bit närmare mitt viktmål. Man tror att allt sånt försvinner när man är sjuk men det blev faktiskt minst lika viktigt. Välmående, då kände jag att nej nu när jag blir frisk måste jag ta tag i välmåendet och det innebär mer styrka smidighet och några kilo mindre. Ryggen är förstörd åter igen men det är bara att ta tag i det och kämpa på och varför inte kämpa med ett leende på läpparna och göra sådant som genererar just välmående? Din blogg är en del av detta eftersom den ger välmående för ögat, sinnet och kämparglöden. Tack för det.

På återseende!

/Karin

Svara
Sara 25 april, 2010 - 10:48

Ja tack Åse! Du inspirerar mig!

Svara
Linruz 25 april, 2010 - 08:49

Tack själv goa Åse för den otroliga insperatör och goa person du är!!!
Kram Lina

Svara
Wellbeingofme - Välmående, Lågkolhydrat-kost, Träning & Positiv energi 24 april, 2010 - 20:31

Härligt inlägg det här!

Tack till dig, och tack till er andra som inspirerar och inspireras på denna sida.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.