Dagen efter galan!

av Åse

God morgon! Vilken vacker dag det är!
Annah och jag har precis vaknat här och ska väl ner till frukost! Jag vann inget pris i går, gör ingenting, fast vi är flera stycken som tycker att röstningen är lite märklig, 50% av rösterna skulle gälla och 50% var juryn men vet inte riktigt om det fungerade så bra?! Sedan kanske inte ALLA ska kunna tävla i alla kategorier?
*** här hade jag uttryckt ifrågasättande kring resultatet men eftersom det bevisligen missuppfattades och antogs att jag var bitter för att jag inte vann kategorin jag mest tillhörde så strök jag texten. Jag missunnar inte vinnaren sin vinst!! Jag ska inte behöva försvara mig kring mina tankar men kan garantera att jag mer än gärna välkomnar att små bloggar får synas och komma fram! Det var orsaken till att jag var med i år! För att jag trodde att vi alla då skulle tävla på samma villkor. Hela röstningsförfarandet och vinnaruttagandet behöver ses över och uppgraderas tycker jag! Och det hade jag tyckt även om jag vunnit! Min kritik gäller inte att jag som bloggare med många läsare inte vann! Det är inte mängden läsare som ska avgöra om bloggen vinner eller ej utan att bloggen är bra, inspirerar, lever, uppdateras och är omtyckt! Jag är självklart glad för vinnarnas skull!! Det är alltid roligt att bli bekräftad och det förtjänar alla! Grattis Lena, Sofie, Lotta, Lovisa, Mirka, Malin!!!

Lite bilder från gårdagen kommer senare! :)) Jag träffade många härliga människor i går!

20120506-084830.jpg

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Anna-Karin 7 maj, 2012 - 13:24

Jag såg att du skrev om den ”lilla” väskan så jag passar på att fråga om den stora väskan…. Vart är den köpt, märke, pris etc????

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 13:59

Hihi =)) Campadre!! Björn Borg! Campadre är ju fantastiskt, man hittar alltid något där!!

Svara
Vita drömmar och choklad 6 maj, 2012 - 23:52

Hej!
Jag har nått heeeelt annat att fråga om 😉

Vart kan man hitta den söta lilla väskan du har runt halsen? Vill haaa!

Har nyss hittat hit till din blogg och gillar den skarpt :o)

Kram Milla

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 11:15

hihi =) Den är i märket Adax! Finns i många väskaffärer!!

Svara
Lotta 6 maj, 2012 - 23:06

Och vi som tyckte det var tråkigt att det i princip bara var stora bloggar so
vann varav alla inte ens är särskillt bra.
En del förtjänade att vinna ännu ett år, en del inte.
Tycker också att röstningen ska ses över. Trodde det skulle bli bra iår men nej. Dessutom tror jag det blev väldigt fel att alla var nominerade i alla kategorier. Tror att det sådan som du förlorade mycket på detta eftersom du passar in i så många olika kategorier.

Svara
Åse 6 maj, 2012 - 23:14

Ja håller absolut med! Det är inte bra! På många olika sätt!

Svara
Therese 6 maj, 2012 - 21:16

Hej Åse!
Jag ser att du ändrat ditt inlägg sedan morgonen och det är bra. Den första formuleringen gav ju utrymme för tråkiga kommentarer, vilket du ju tyvärr fick erfara.
Själv tyckte jag om jag ska vara ärlig att det lät lite bittert. Självklart får man vara besviken men som du uttryckte dig då, att bloggen som vann hade få läsare, kändes ju inte så kul, antalet läsare ska ju inte spela någon roll kan jag känna, för det är ju inte sämre bloggar för det. Tvärtom är det ju roligt att dem uppmärksammas också. Jag tycker att de ska få synas bland storbloggare som dig, och Lenas blogg är ju en mycket mysig och inspirerande matblogg!
Sen verkar ju många reagerat på det här med jury och det är ju en sak för sig, vet man ens vilka som satt i juryn!?
Ha en trevlig kväll!
/Therese W

Svara
Åse 6 maj, 2012 - 21:34

Ja det kunde missuppfattas, därför ändrade jag! Absolut ska små bloggar komma fram! Med röstningsförfarandet ska vara konsekvent och rättvist både mot stora och små bloggar och det tycker inte jag det är nu! All lycka till Lena, hon är en väninna till mig och hon älskar att laga mat liksom jag! Min kritik gäller INTE att Lena vann och inte jag, så ytlig är jag inte, det var och är andra faktorer. Att vinna är alltid ngn form av bekräftelse så klart jag gärna velat vinna!

Svara
ROXANNA - Kamp efter Cancern - Äntligen Gravid 6 maj, 2012 - 17:31

Vad fin du är

Svara
Mia 6 maj, 2012 - 15:28

Hej fantastiska du!!
Håller helt med ovanstående talare, du är den bästa bloggaren all time, din blogg är otroligt fin och inspirerande!! Verkar ju skitskumt med rösterna..det får dom ta och göra något åt!!
Vill bara dela med mig av att jag sprang min personbästa tid på ett mil lopp igår, med lågkolhydratskost! Är givetvis stolt, men vill också tacka dig för all din härliga inspiration som har gjort att jag har vågat prova denna kost och vågat lita på att det fungerar, har alltid varit fettskrämd innan! Mycket tack vare att du skriver så mycket bra och vettiga reflektioner och är förspråkar att alla är unika och ska hitta sin väg! Det känns liksom verkligen som din filosofi går att applicera i vardagslivet och det blir inte alls så strikt och fanatiskt som det kan bli på vissa lchf-forum! Dessutom är det verkligen mycket matglädje i din blogg, vilket jag tycker är underbart, älskar laga mat!! Keep up the good work

Svara
Mia 6 maj, 2012 - 15:30

Oj, råkade skicka innan jag var riktigt klar! Jo, keep up the good work, vi är många här ute som är otroligt glada för all härlig inspiration du sprider! Hoppas du får en bra hemresa!! Kramar

Svara
malin henriksson 6 maj, 2012 - 13:11

Håller med de övriga, du är en vinnare iaf. Du inspirerar mer än du tror. Jag följer en blogg och det är DIN 🙂 Det är så varierande du skriver och du fixar och målar och lagar mat och bakar osv… kan man begära mer? Nä. Du är toppen Åse. För mig och dina läsare vinner du för dina fina recept och fina bilder du tar. Du verkar både ödmjuk och lojal och är toppenfin dessutom, allt i ett paket 🙂 Röstningen får de fixa bättre till nästa år och då tar du hem priserna ska du se. Ha en skön söndag. kram.

Malin

Svara
Karro 6 maj, 2012 - 13:05

Min rätta adress;)

Svara
Karro 6 maj, 2012 - 13:03

Tack Åse, vi sitter pÅ väg hem jag och Camilla och reflekterade över detta! Vi är oxå väldigt förvånade och tycker att denna röstningen osar katt… Hade varit intressant att se hur det sett ut i första röstningen???
Kram Karro/appelblomman.blogspot.com och Camilla/Emring.blogspot.vom

Svara
Åse 6 maj, 2012 - 14:20

Ja det verkar lite märkligt, jag tror de måste hitta ett helt annat system så att allt blir rättvist, för alla parter!!!

Svara
Karro 6 maj, 2012 - 16:15

Ja verkligen! Så tyvärr kommer jag nog inte att åka dit nästa år igen…:/
Kram K

Svara
Fnulan 7 maj, 2012 - 09:50

Usch vad tråkigt det känns att så många känner såhör.. helt plötsligt känner jag mig inte värd mitt pris.. Lite jobbigt ska jag erkänna. Är det många som ser det som fusk lämnar jag gärna bort mitt pris till den flest tycker borde vinna.

Ja Åse, du är en vinnare för mig… oavsett pris eller inte… <3<3<3

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 10:49

Klart du är värd ditt pris!!!! det är inte det – jag tycker de ska hitta ett bättre röstningsförfarande och dte verkar som många tycker det! Man ska inte kunna tävla i ALLA kategorier etc. Men som jag sa tidigare, jag har lämnat det nu, njut gumman av ditt pris DU och din blogg är väl värd priset! Jag är glad för alla som vann!!

Fnulan 7 maj, 2012 - 11:01

Tack… då tar jag ett djupt andetag nu, var längesedan sist =)
Puss

Karro 7 maj, 2012 - 17:02

Jaaa men så klart Fnulan att du är värd ditt pris!!! Själv hade. Jag inte haft en chans där, men jag vet dock att andra hade…
Grattis till fin fina vinst den var du värd, och njut massor!
Kram K

Fnulan 7 maj, 2012 - 17:12

TACK… <3

Lotte 6 maj, 2012 - 09:12

Hållermed, du är en vinnare ändå!
Å så otroligt vacker du är på dina bilder 🙂
Ha en bra hemresa
Kram Lotte

Svara
Sthlms tjej 6 maj, 2012 - 09:11

Synd att du inte vann:(
Din blogg är på min topp 3 lista, love it!!

Så härliga bilder och smaskiga recept. Sen tycker jag bloggen är positiv och det gillar jag 🙂
Åse, varför inte testa och göra en kokobok? Jag kommer vara den första att köpa den :))

Kram

Svara
Fru M 6 maj, 2012 - 09:05

Blev lite förvånad när jag såg att du inte vann.
Visst kul att en liten blogg vann, men varför vann så vissa andra som alltid vinner?!
Jag och många av dina läsare tycker iaf att du har den bästa bloggen 🙂

Kram

Svara
Linruz 6 maj, 2012 - 09:02

Go morron vännen.
Låter ju helskumt det där :/
I mina ögon är du en vinnare ändå, och det hoppas jag att du känner.
Du ger så otroligt mycket av dig själv till oss här ute och hoppas verkligen att du känner att vi uppskattar dig.
STOR kram på dig
Lina

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.