Dagen efter galan!

6 maj, 2012

God morgon! Vilken vacker dag det är!
Annah och jag har precis vaknat här och ska väl ner till frukost! Jag vann inget pris i går, gör ingenting, fast vi är flera stycken som tycker att röstningen är lite märklig, 50% av rösterna skulle gälla och 50% var juryn men vet inte riktigt om det fungerade så bra?! Sedan kanske inte ALLA ska kunna tävla i alla kategorier?
*** här hade jag uttryckt ifrågasättande kring resultatet men eftersom det bevisligen missuppfattades och antogs att jag var bitter för att jag inte vann kategorin jag mest tillhörde så strök jag texten. Jag missunnar inte vinnaren sin vinst!! Jag ska inte behöva försvara mig kring mina tankar men kan garantera att jag mer än gärna välkomnar att små bloggar får synas och komma fram! Det var orsaken till att jag var med i år! För att jag trodde att vi alla då skulle tävla på samma villkor. Hela röstningsförfarandet och vinnaruttagandet behöver ses över och uppgraderas tycker jag! Och det hade jag tyckt även om jag vunnit! Min kritik gäller inte att jag som bloggare med många läsare inte vann! Det är inte mängden läsare som ska avgöra om bloggen vinner eller ej utan att bloggen är bra, inspirerar, lever, uppdateras och är omtyckt! Jag är självklart glad för vinnarnas skull!! Det är alltid roligt att bli bekräftad och det förtjänar alla! Grattis Lena, Sofie, Lotta, Lovisa, Mirka, Malin!!!

Lite bilder från gårdagen kommer senare! :)) Jag träffade många härliga människor i går!

20120506-084830.jpg

25 kommentarer
0

25 kommentarer

Anna-Karin 7 maj, 2012 - 13:24

Jag såg att du skrev om den ”lilla” väskan så jag passar på att fråga om den stora väskan…. Vart är den köpt, märke, pris etc????

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 13:59

Hihi =)) Campadre!! Björn Borg! Campadre är ju fantastiskt, man hittar alltid något där!!

Svara
Vita drömmar och choklad 6 maj, 2012 - 23:52

Hej!
Jag har nått heeeelt annat att fråga om 😉

Vart kan man hitta den söta lilla väskan du har runt halsen? Vill haaa!

Har nyss hittat hit till din blogg och gillar den skarpt :o)

Kram Milla

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 11:15

hihi =) Den är i märket Adax! Finns i många väskaffärer!!

Svara
Lotta 6 maj, 2012 - 23:06

Och vi som tyckte det var tråkigt att det i princip bara var stora bloggar so
vann varav alla inte ens är särskillt bra.
En del förtjänade att vinna ännu ett år, en del inte.
Tycker också att röstningen ska ses över. Trodde det skulle bli bra iår men nej. Dessutom tror jag det blev väldigt fel att alla var nominerade i alla kategorier. Tror att det sådan som du förlorade mycket på detta eftersom du passar in i så många olika kategorier.

Svara
Åse 6 maj, 2012 - 23:14

Ja håller absolut med! Det är inte bra! På många olika sätt!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.