Dag 3 NYC Phantom of the Opera!

av Åse
7 kommentarer

Dag 3 i NYC och vi åt frukost på hotellet.
Denna morgonen var jag ganska mätt efter gårkvällen så jag bestämde mig för att ta in lite ”lättare” och det blev ett fruktfat + en ”müsli” som jag trodde bestod av yoghurt med müsli (så att jag bara kunde ta yoghurten) men det var en sörja av müsli och yoghurt som en gröt och även om jag bara smakade lite så fick jag såååå ont i magen efteråt. Min mage är inte van vid gryn. Smoothien var söt så jag fick en sockerchock som hette duga efter den frukosten =)
Efter en VARM och svettig shoppingrunda så tog vi en taxi till Central Park där jag hade bokat bord på The Boat House och vilket fantastiskt ställe! Fantastiskt god mat och fin service och vacker omgivning!
Krabbkakan var hiskeligt god så jag och Victoria satt och försökte luska ut exakt vad den innehöll, vi måste ju prova göra det i Sverige! Huvudrätten var en fantastisk hummer i korvbröd (typ!!) och till det NY fries. (Äter aldrig upp bröd eller pommes, smakar bara lite)
 
IMG_0539
IMG_0541
IMG_0549
IMG_0565
IMG_0579
IMG_0584
IMG_0585
IMG_0588
IMG_0596
IMG_0600
IMG_0603
IMG_0607
IMG_0610
 
Väl hemma så svidade vi om och begav oss till Broadway!! Woooooooop!!! Phantom of the Opera väntade!
Gud så duktig han är vår Peter!
IMG_0618
IMG_0622
IMG_0629
IMG_0632
Peter Jöback! ♥

IMG_0643
 
Det går inte att fånga Times Square på kvällen i bild! Helt galet! Alla dessa reklamskyltar och myllret!! GALET HÄRLIGT!!
IMG_0655
IMG_0658
 
En helt fantastisk dag!!!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Mariann 25 juli, 2013 - 10:39

Vilken härlig resa ni gjort =) Måste åka dit… Kul att vi får ’följa med’ så här i efterhand!

Svara
Caroline 24 juli, 2013 - 20:43

Hej!
Vilken underbar resa ni har gjort alltså!
Undrar var du köpt din fina väska, ser ut att vara i mocka med paljetter av en vinge kanske?!
Undrar även om du har några tips på LCHF vänlig mat/fika/snacks att packa med till stranden? 🙂
Kram Caroline

Svara
Mia 24 juli, 2013 - 20:03

Hej Åse! Jag hittade din sida när jag letade efter LCHF-bröd som inte smakar ägg… och så såg jag att det var ju… ÅSE!! 🙂 Jag tänker i alla fall prova dina frukostbröd nu. Har kört LCHF lite till och från – mest för att min IBS-mage blir helt bra på nolltid så fort jag utesluter kolhydrater. Det svåraste har dock varit att inte få äta bröd till frukost – jag pallar inte med smoothies, eller ägg och bacon eller smörinlindad skinka. Hittills har alla LCHF-bröd jag bakat smakat svampigt ägg, så det brukar spricka nånstans till slut. Men nu är det på’t igen bara! 😉
Hoppas du har det fint där i USA!
Hälsningar Mia
(f.d nätdagboken Loggen, från stenåldern 😉 )

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 24 juli, 2013 - 12:06

Wow… vad häftigt! Vilken upplevelse att vara där.
Jag får också jätteont i magen om jag äter bröd/mjöl. Jag gör det ibland men får alltid lida för det efteråt.
Kram

Svara
Angelica 23 juli, 2013 - 21:04

Vilken underbar klänning din vän har. Får man fråga vilket märke och vart hon köpt den?
Tack för en fin blogg

Svara
Åse 24 juli, 2013 - 08:05

Det är en Odd Molly!

Svara
Eva Ahlm 23 juli, 2013 - 18:18

Det är såååå roligt att följa dig och se dina otroligt fina/vackra bilder. 🙂

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!