6,9K
Jag fick ett tips av en bokköpare (läser du även här Louise?) om att prova Santa Marias Chipotle paste till Pulled Pork och när jag väl köpt den insåg jag att den kunde man ju ha till mycket! Den är sockerfri och innehåller inga konstiga tillsatser etc.
I går gjorde jag en chipotlesås som var så god till grillat! Detta lär bli en stående produkt i mitt köp!
1 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
2 msk chipotle paste
1 krm salt
Vill man inte ha i creme fraiche kan man göra en chipotlemajonnäs!
2 dl majonnäs
1-2 msk chipotlepaste
1 krm salt
MUMS!
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
16 kommentarer
[…] grillat) och den innehåller inte en massa tillsatser, recept se nedan. Tipset kommer från bloggen 56kg! Maten igår blev den här: Frukost – ”bröd” med ägg och makrill Lunch – Färsbiffar […]
Funkar den både kall och varm?
Yes!!
Klart jag läser här med ;)) roligt att kunna tipsa dig som alltid svarar på mina oändliga frågor! Kram
Vilket bra tips – testade ikväll till parmalindad skinka. Jättegott!!! Kram Tina (www.butterflytina.com)
Kul det smakade Tina! KRAM
Tack för tipset, ser väldigt gott ut!
Ett annat tips med Santa Marias chipotle paste är att ha i en sked i Rättikagratäng , nu under grillsäsongen .
Kokar den tillsammans med rättika,vitlök ,grädde och lök .
Och gratinera i ungn.
Gjorde förr ( innan lchf) alltid i potatisgratäng och testade med Rättikagratäng blev lyckat :))
Låter gott!!!
Supergod hade den på grillad hamburgare mumsilibaba!
Jättebra tips! Har precis varit och köpt den och ska testa till kvällens middag! Vad använder du för majonäs? Hemgjord?
Oftast hemgjord men annars Kavlis ekologiska eller Hellmans.
Hmm den får jag nog testa någon gång, ha aldrig hört talas om det men av burken att dömma så skulle det ju kunna vara smarrigt. 🙂
Tack för tipset!
Åh,den är så god. Perfekt även till grytor och som tacosås (om än i mindre mängd he he)
Vilket bra tips! Den måste jag testa 🙂
mums! ska testas till helgen:)